MENIU

Începe sezonul Scorpionului. Ce schimbări majore le așteaptă pe toate zodiile în perioada următoare

Începe sezonul Scorpionului. Ce schimbări majore le așteaptă pe toate zodiile în parte începând cu 22 octombrie 2024.

Sezonul Scorpionului, care va sosi între 22 octombrie și 21 noiembrie, își păstrează vibrațiile extrem de transformatoare și emoționale în 2024. Indiferent de zodia ta, veti fi cu toții inspirați să întruchipati arhetipul Șamanului, căutând adevăruri profunde, spirituale, pe măsură ce se desfășoară noi căi. chiar sub ochii tăi. La luna nouă de 1 noiembrie în Scorpion, stabilește intenția de a-ți pierde vechea piele, permițând o nouă versiune să se dezvolte chiar sub ea.

Pluto – planeta vindecării și a schimbării colective – se află într-unul dintre cele mai puternice locuri de pe cer înainte de a intra în Vărsător (pentru totdeauna) pe 19 noiembrie. Această schimbare o dată într-un secol încheie o fază evolutivă care a început înapoi în 2008! Chiar dacă părți din noi înșine sunt încă nostalgice în privința trecutului, mergem înainte colectiv și personal. Acest lucru devine foarte evident de îndată ce sosește 3 noiembrie, când Marte condus se ciocnește cu Pluto pentru a aprinde o dorință puternică de realizare.

Orice schimbări care sosesc pe 24 octombrie, 30 octombrie și luna plină din 15 noiembrie vin ca o formă de eliberare, chiar dacă în acest moment ar putea părea diferit.

În cele din urmă, acorda atenție temelor care apar în viața ta în jurul datei de 3 noiembrie, când Marte intră în Leu, deoarece iti va oferi indicii despre munca personală pe care o vei face odată cu sosirea retrogradului lui Marte, la începutul lunii decembrie.

Berbec

Ai un sezon puternic în față, Berbec – și va conta cum vei răspunde! Scorpionul conduce sectorul de transformare al diagramei tale, ceea ce înseamnă că vei fi adânc în modul introspecție, încercând să-ți dai seama de ceva important. Cauți răspunsuri și trebuie să le găsești scufundându-te în orice practici ezoterice și misterioase, cum ar fi tarotul și astrologia. Permite-ți să intri adânc în interior, mai ales între 23 octombrie și 3 noiembrie, când planeta ta (Marte) se ciocnește cu Pluto, planeta transformării. Tensiunea pe care o simți în acest timp îți va oferi indicii despre ceea ce are nevoie de vindecare în viața ta.

În cele din urmă, închide un ciclu de cincisprezece ani, care, cel mai probabil, a implicat să iti pui amprenta în lume prin carieră. În timpul acestui lung proces, ai fost inspirat să iti recuperezi puterea, care a fost bună, dar și intense iar acest proces se încheie odată cu sosirea zilei de 19 noiembrie, așa că acorda-ti un moment pentru a onora acest proces incredibil de transformator în care ai fost. Desigur, acest lucru implică, de asemenea, să iti permiti să simți întregul spectru de emoții fără judecată, poate necesitând timp singur pentru a procesa totul.

Taur

De-a lungul sezonului următor, atenția ta se va concentra pe relații – cântărirea lor, aprofundarea lor și poate chiar renegociarea lor. Una dintre ele în special, ar putea fi pusă la microscop în jurul datei de 28 octombrie, când Venus se ciocnește cu Saturn. Acesta va fi un moment pentru a fi complet sincer când vine vorba de limitele tale, precum și de așteptările tale pentru viitor. Odată ce sosește luna nouă de 1 noiembrie, începe să se formeze fie o relație personală pe termen lung, fie un parteneriat de afaceri. Aceasta ar fi o noapte fantastică pentru a stabili intenții cu privire la cine îți dorești în viața ta – indiferent dacă este vorba de relații romantice sau profesionale, precum și de prietenie.

3 noiembrie este o zi importantă, când s-ar putea să ai unele realizări serioase despre echilibrul tău viață/muncă, mai ales dacă lucrezi de acasă. Dacă observi că trebuie să se schimbe ceva, Marte care intră în sectorul tau de domiciliu iti poate cere să acționezi. Până la sosirea lunii pline din 15 noiembrie, ai putea decide să elimini orice dezordine în efortul de a curăța energia din spațiul tau. La urma urmei, această lună plină se întâmplă în zodia ta, aducând cea mai bună oportunitate a anului de a elimina ceea ce nu mai ai nevoie.

Gemeni

Pe măsură ce intri în sezonul Scorpion, stabilește-ți intenția de a-ți folosi energia cu înțelepciune, Gemeni. Viața la locul de muncă pare aglomerată, dar și foarte productivă, deoarece sarcina ta va fi, cel mai probabil, puțin mai grea decât în ​​mod normal. Din martie 2023, Saturn, planeta stăpânirii de sine, te ajută să-ți aprofundezi angajamentul față de carieră. În ultimele patru luni, în perioada în care Saturn a fost retrograd, ai fost invitat să arunci o privire asupra strategiilor tale de succes. Și pe măsură ce planeta inelată se trezește din somnul de patru luni, totul este pe punte pentru tine, cel mai probabil investind mai mult timp, efort și putere mentală pentru a arăta universului că vrei să spui afaceri și din ce ești făcut.

Dacă până la sfârșitul sezonului, percepi că ai nevoie de mai mult antrenament pentru a-ti îndeplini visele, intrarea rară și epică a lui Pluto în a noua casă de învățare ar putea fi ceea ce te inspiră să te înscrii la o clasă sau chiar la o educație mai serioasă. Pluto va rămâne în această parte a diagramei tale în următorii douăzeci de ani, ceea ce înseamnă că vehiculul tău pentru evoluție se va scufunda în practicile de învățare profundă, ceva pe care îl adori ca zodie cerebral și curios.

Rac

Îți place sezonul Scorpion, deoarece este o perioadă a anului în care universul îți face loc să te relaxezi, să te distrezi și să te bucuri de plăcerile vieții. Venus care călătorește în sectorul tău de lucru până pe 10 noiembrie înseamnă că vei fi ocupat la serviciu, dar vei avea totuși timp să te bucuri de timp de calitate alături de cei pe care îi iubești. Romantismul va fi evidențiat pentru tine în jurul Lunii Noi de 1 noiembrie, punând bazele unei noi prietenii care să se dezvolte. Dacă esti deja într-un parteneriat serios, multe dintre conversațiile tale se vor concentra pe bani, resurse și valori personale.

În perioada în care Marte se confruntă cu Pluto pe 3 noiembrie, este posibil să observi o nealiniere a priorităților între tine și un partener romantic (sau de afaceri), când compromisul va deveni important pentru ca lucrurile să continue. Întrucât aceasta este o influență pe termen lung (se extinde până la începutul anului 2025), nu simți că trebuie să „înțelegi lucrurile” imediat. În cele din urmă, intrarea Pluto în Vărsător pe 19 noiembrie schimbă modul în care te relaționezi cu ceilalți în următorii douăzeci de ani! Închide sezonul Scorpionului cu o fascinație mai puternică pentru astrologie, tarot și energia vindecătoare – și, începând de acum, toate lucrurile mistice devin vehiculele evoluției voastre personale.

Leu

Acesta este un sezon căruia trebuie să-i acorzi atenție, Leu, deoarece iti va oferi o perspectivă asupra modului în care te vei transforma pe măsură ce trecem de la 2024 la 2025! S-ar putea să-ți petreci mult timp cu familia sau cu tribul ales, poate chiar mergi pe calea memoriei sau ajungi la niveluri mai profunde de conexiune. Dar să te apropii nu este întotdeauna ușor, așa cum ai putea observa în jurul datei de 24 octombrie și 3 noiembrie, când Pluto este activat în sectorul relațiilor tale. Dacă apare un dezacord acum, analizează motivele din spatele oricăror sentimente de furie. Examinându-le cu adevărat, poți deveni conștient de modul în care se schimbă modul în care te afirmi. Începând cu această lună, cele mai apropiate relații tale se intensifică pe măsură ce puternicul Pluto intră în Vărsător. Ceea ce vezi în ceilalți – fie că este pozitiv sau negativ – reflectă ceva despre personalitatea ta, pe măsură ce conexiunile tale devin vehiculul tău pentru evoluția personală în următorii douăzeci de ani!

Rămâi flexibil în timpul lunii pline din 14 noiembrie, care aduce o energie de schimbare mediului tau profesional. Fluxul cu suișurile și coborâșurile iti oferă acum acces la geniul și energia creativă a universului, așa că încerci să vii cu învârtiri pozitive pentru orice știre pe care ai putea să o primesti.

Fecioara

Cu planeta ta, Mercur, călătorind în cerul adânc al Scorpionului până la 1 noiembrie, s-ar putea să fii foarte concentrat pe finalizarea unui proiect de cercetare sau de scriere, Fecioara. În cadrul acestui proces, s-ar putea să descarci în mod special o idee genială în jurul datei de 30 octombrie, așa că nu elimina niciun flash intuitiv, chiar dacă par prea ciudat sau „acolo”. La începutul sezonului, totul duce către un moment câștigător pentru cariera ta în timpul opoziției anuale Venus-Jupiter, care înseamnă noroc în acest sector al vieții tale. Acest lucru ar putea fi legat și de un parteneriat care se formează între 4 noiembrie și 15 noiembrie, când profesorul cosmic Saturn se trezește din somnul retrograd de patru luni. Energia planetei inelate evidențiază posibilitatea de a uni forțele cu cineva care ar putea completa capacitățile și abilitățile tale deja ascuțite.

Datorită opoziției de impact Marte-Pluto, acest sezon aduce și mișcare în prieteniile tale. Activ între 22 octombrie și 4 noiembrie, ar putea stârni unele bârfe și chiar dramă în cercul tău. Deși ar putea părea o idee bună să te răsfățeti acum cu o ascultare suculentă, reține că, dacă o faci, s-ar putea să deschizi ușa către o poveste care se va dezvolta pe parcursul multor luni viitoare. Stabilirea limitelor acum este cea mai bună opțiune!

Balanta

Sezonul următor promite să fie încărcat, Balanță. Dar, în loc să pună accentul pe viața ta personală, cerul îți îndreaptă atenția asupra carierei tale, subliniind nevoia de a avea echilibru, precum și limite clare. În jurul datei de 4 noiembrie, s-ar putea să fii nevoit să faci ore suplimentare și, în timp ce unele solicitări de la șefi sau colegi ar putea părea acceptabile, dacă spui da, te-ar putea provoca burnout în viitor. Este vorba despre a lucra mai inteligent și nu neapărat mai greu, așa că începe sezonul cu notă potrivită, găsind modalități neobișnuite (dar geniale) de a face față cerințelor industriei tale, între 24 octombrie și 28 octombrie.

Unele dintre proiectele care au fost întârziate sau aflate de ceva timp ar putea să-și revină viteză odată ce legendara planetă inelată (Saturn) se va trezi din retrograda îndelungată pe 15 noiembrie. Așteaptă-te să se umple căsuța de e-mail chiar înainte de această dată — la urma urmei , bogata Venus va fi în sectorul tău de comunicare până pe 10 noiembrie. Până acum, ai darul de comunicare, așa că asigură-te că ai scris toate lucrările și propunerile importante înainte de această dată. 3 noiembrie, în special, este o dată norocoasă pentru a oferi informații sau aplicații importante pe care le puteți avea în curs.

Scorpion

Cu cei doi conducători planetari ai tăi, Marte și Pluto, superactivi pe cer, acest sezon aniversar promite să fie unul dintre cei mai puternici! Universul iti va deschide calea pentru a face ceea ce faci cel mai bine, care se transformă din interior spre exterior. În timpul fazei de lună întunecată a vrăjitoarei din acest sezon, pe 30 octombrie și 31 octombrie, creeaza spațiul contemplativ pentru a mări temele mari care au apărut pentru tine între 2008 și acum. Ținând cont de acestea, cum te vezi că iti schimbi atenția în următorii douăzeci de ani? Notează aceste intenții la luna nouă de 1 noiembrie, care se întâmplă în zodia ta, purtând o energie a succesului pe termen lung!

Având în vedere că Marte intră în sectorul carierei tale pe 3 noiembrie, efectuând un retrograd mai târziu în cursul anului, cariera ta ar putea fi pregătită pentru unele ajustări. Observa orice teme, mesaje sau evenimente care au loc acum, deoarece acestea vor lumina ce trebuie să meargă și pe ce să te concentrezi. În cadrul acestui proces de transformare, Scorpion, este esențial să ne amintim că pentru a obține rezultate diferite, trebuie, de asemenea, să iti schimbi mentalitatea, precum și obiceiurile. Acest lucru va deveni evident pe 28 octombrie, 30 octombrie – și mai ales, la luna plină din 15 noiembrie.

Horoscopul zilei , marți, 22 octombrie 2024. Soarele intră în Scorpion și dă peste cap energiile astrale. 3 zodii cunosc o metamorfoză profundă

Citește continuarea pe Sfatul Parintilor.

 

 

Mai multe articole despre:
horoscop zodii astrologie