MENIU

Începe procesul criminalilor omului de afaceri lui Adrian Kreiner, ucis cu bestialitate anul trecut.

Adrian Kreiner a fost ucis în toamna anului trecut, iar dosarul a fost unul extrem de dificil

Procesul asasinilor omului de afaceri sibian Adrian Kreiner începe după mai bine de zece luni de la teribilă crimă. Kreiner a fost ucis cu bestialitate în propria vilă, după ce a fost torturat pentru a spune unde ascunde bani și obiecte de valoare.

Capetele de acuzare pentru care Zuleam, Minae și Ghiță sunt trimiși în judecată se referă la mai multe infracțiuni grave care ar putea să le aducă inclusiv o condamnare pe viață, pedeapsa maximă prevăzută de lege, potrivit Realitatea Plus. Cel puțin asta arată procurorii în rechizitoriu: furt calificat, tâlhărie calificată și omor calificat.


 
 
În cazul morții lui Adrian Kreiner, unul extrem de mediatizat, autoritățile au făcut o serie de gafe, începând cu arestarea unui suspect greșit, dintr-o eroare a poliției. Ulterior, dosarul a ajuns pe masa judecătorilor de la Tribunalul Sibiu care s-au dovedit incapabili de a se ocupa de caz.

Toți cei patru judecători ai secției penale au cerut să se abțină pentru că aveau legătură cu dosarul: trei dintre ei au soluționat propunerile de măsuri preventive, iar al patrulea l-a condamnat pe șoferul inculpaților, într-un dosar separat dar care viza același incident.

Mai multe articole despre:
proces adrian kreiner asasinat criminali sibiu