MENIU

Începe Festivalul Naţional de Improvizaţie - !MPRO. Ce spectacole puteţi vedea la TNB

Festivalul Naţional de Improvizaţie - !MPRO se desfăşoară anul acesta în perioada 24-27 septembrie, la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Cea de-a treia ediţie a Festivalului Naţional de Improvizaţie - !MPRO începe joi, 24 septembrie, la Bucureşti. Până duminică, peste 70 de actori vor urca pe scena Sălii Media de la Teatrul Naţional, unde vor juca spectacole inovative de teatru de improvizaţie.

Anul acesta, !MPRO a lansat provocarea „Dream Project”, prin care artiştii improvizatori au fost încurajaţi să îşi aleagă şi creeze propriile spectacole. Aşadar, timp de patru zile, publicul va putea vedea cu iau naştere sub ochii lor 15 spectacole de genuri diferite.

În plus, cei care vor să testeze pe propria piele improvizaţia pot participa la cele 10 workshop-uri susţinute de traineri cu peste 25 de ani de experienţă, invitaţi din SUA, Israel, Irlanda şi Belgia. Atelierele vor avea loc la sediile Teatrului Naţional din Bucureşti (TNB) şi Universităţii Naţionela de Artă Teatrală şi Cinematografie (UNATC).

Actori precum Maria Dinulescu, Andreea Bibiri, Vlad Logigan, Alex Conovaru, Nicoleta Lefter, Victoria Dicu, Geo Remeș s-au alăturat şi ei întalnirilor din cadrul Festivalului Național de Improvizație.

De asemenea, pe agenda festivalului !MPRO sunt programate şi o dezbatere şi o lansare de carte atipică, accesul fiind liber pentru public la ambele evenimente.

Biletele şi abonamentele pentru spectacolele !MPRO au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate online, de pe site-ul www.bilet.ro, sau de la casa de bilete a TNB.

Festivalul Naţional de Improvizaţie este organizat de Asociaţia Tam-Tam şi finanţat de ArCuB, în cadrul Programului cultural „Eşti Bucureşti” 2015.