MENIU

Incendiul care a creat panică în zona Parcului IOR, provocat de tineri teribiliști. Ce a anunțat edilul Robert Negoiță? - FOTO

Incendiul care a provocat panică în zona parcului IOR - bulevardul Nicolae Grigorescu din București a fost provocat de "adolescenţi teribilişti". Anunțul a fostă făcut de edilul sectorului 3, Robert Negoiță, care a precizat că imaginile surprinse de camerele de luat vederi sunt analizate, pentru identificarea autorilor.

"Nişte tineri, nişte adolescenţi teribilişti, tocmai au incendiat un loc de joacă, un loc de joacă foarte bun, relativ recent reabilitat, care arăta foarte bine. Avem imaginile.

Vreau să îi atenționez pe toţi cei care au în intenţie să facă aşa ceva că spaţiile publice din Sectorul 3 sunt supravegheate. Avem imaginile care au ajuns deja la Poliţie.

E doar o chestiune de ore până când cei care au făcut această ispravă vor plăti pentru faptele lor. Vor fi identificaţi şi vor plăti, pentru că nu e normal să se întâmple aşa ceva", a afirmat primarul, pe Facebook.

În mesajul filmat al edilului se observă că din aparatele de la locul de joacă au rămas doar componentele metalice, toate părțile metalice și de lemn, dar și pavajul cauciucat fiind distruse.

 

 

Loc de joacă în flăcări, în zona parcului IOR din București. Imagini spectaculoase - VIDEO

Mai multe articole despre:
incendiu IOR foc loc de joaca negoita alerta