MENIU

INCENDIU violent la un adăpost de animale, din Iași - O persoană, grav RĂNITĂ

Incendiu la un adăpost de animale, din Iași

Un incendiu violent a izbucnit, luni, la un adăpost de animale din comuna Movileni, județul Iași. O persoană a fost grav rănită, relatează realitateadeiasi.net.

Un incendiu puternic a avut loc la un adăpost de animale în satul Epureni, din comuna Movileni, județul Iași. Flăcările s-au extins și la o anexă.

 Din primele informații se transmite că proprietara suferă de arsuri la nivelul feței și la nivelul membrelor superioare.

La locul locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor calificat.

„Incendiu la un adăpost de animale și anexă lipită de casă. Din primele informații se transmite că proprietara suferă de arsuri la nivelul feței și la nivelul membrelor superioare. Incendiul s-a produs în satul Epureni, com. Movileni. La locul intervenției se deplasează 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor calificat”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.