MENIU

Incendiu violent în zona Viile Sibiului: mai multe deșeuri au luat foc! A fost transmis un mesaj RO-Alert

Incendiu violent în zona Viile Sibiului: mai multe deșeuri au luat foc! A fost transmis un mesaj RO-Alert/ Foto: ISU Sibiu

Pompierii sibieni intervin de urgență, miercuri dimineață, în zona Viile Sibiului, pentru stingerea unui incendiu de deșeuri textile care se manifestă cu flacără și degajări mari de fum. 

UPDATE "Pompierii sibieni au intervenit de urgenţă în Viile Sibiului pentru stingerea unui incendiu de deşeuri care se manifestă cu flacără şi degajări mari de fum. (...) Incendiul este localizat, nu există risc de propagare. Se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi la peste 200 de tone de deşeuri textile. Se lucrează pentru stingerea incendiului", a precizat Andreea Ştefan, din cadrul ISU Sibiu.

Iniţial, la faţa locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere, o autocisternă şi s-a acţionat şi cu două autocisterne cu apă de la Apă-Canal, iar ulterior dispozitivele de intervenţie au fost suplimentate.

"La faţa locului acţionează cinci autospeciale de stingere, trei autocisterne, un echipaj SMURD şi un buldoexcavator", a menţionat Andreea Ştefan.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineața, în zona Viile Sibiului. "La fața locului sunt mobilizate trei autospeciale de stingere, o autocisternă. De asemenea se acționează și cu două autocisterne cu apă de la Apă -Canal", transmit reprezentanții ISU Sibiu. 

Din cauza apariției intensificărilor de vânt, după ora 08:30, și a degajărilor masive de fum în zonă se transmite mesaj de avertizare de tip RO-Alert, anunțat slt. Andreea Ștefan, ISU Sibiu. 

Intervenția este în plină desfășurare. 

Potrivit site-urilor locale de știri, flăcările și fumul degajat au putut fi văzute de la mare distanță de sibieni înainte de răsăritul soarelui.