MENIU

Incendiu VIOLENT în comuna Jilava din județul Ilfov. Mobilizare impresionantă de forțe

Imagine de arhivă

Mobilizare de forțe de proporții pentru stingerea unui incendiu violent survenit în această dimineață, în comuna Jilava, din județul Ilfov. În total, o suprafață de 400 mp a fost afectată. Din fericire, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime. Pompierii încă se mai lupă cu flăcările și la această oră, însă incendiul a fost localizat.

Un număr de peste 10 autospeciale pentru stingerea incendiului s-au deplasat pentru a stinge flăcările izbucnite la două case şi anexele acestora. În total, o suprafață de 400 mp a fost afectată. 

"Comandantul intervenţiei a dispus măsura de suplimentare a forţelor de intervenţie, ca urmare a faptului că incendiul se manifesta cu violenţă. La faţa locului au fost angrenate în mod progresiv 11 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime", potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Potrivit comunicatului, în prezent, incendiul este localizat. Pompierii se află în continuare la fața locului pentru verificarea focarelor şi pentru a fi stabilită cauza care a declanşat incendiul. 

Mai multe articole despre:
incendiu jilava