MENIU

Incendiu violent: au explodat mai multe butelii. Intervenție de ultim moment a autorităților

Un incendiu de mari proporții a izbucnit vineri în orașul Tecuci, județul Galați, afectând două locuințe și provocând explozia mai multor butelii. În fața acestei situații critice, pompierii au mobilizat un număr impresionant de resurse pentru a controla și stinge focul.

Flăcările s-au extins rapid

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Galați, incendiul a început la o casă din Tecuci și s-a răspândit ulterior la o altă proprietate. Flăcările au distrus aproximativ 20-30 de tone de lemne, iar explozia buteliilor a amplificat și mai mult intensitatea focului.

Pentru a combate incendiul, la fața locului au fost trimise 6 autospeciale de pompieri, alături de un echipaj SMURD tip B din cadrul Detașamentului de Pompieri Tecuci. Echipele de intervenție se află în continuare la locul incidentului, lucrând intens pentru a localiza și lichida complet focul.

Fără victime, dar pagube considerabile

În urma primelor evaluări, nu s-au înregistrat victime, dar incendiul a provocat pagube semnificative. Autoritățile continuă să monitorizeze situația și să coordoneze eforturile de stingere a incendiului, în timp ce cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili cauzele care au dus la izbucnirea acestuia.