MENIU

Incendiu puternic într-o clădire de birouri. 20 de oameni se aflau înăuntru

Un incendiu a izbucnit miercuri la mansarda unei clădiri de birouri din Craiova, declanșând o intervenție de urgență din partea pompierilor. În urma incidentului, douăzeci de persoane s-au evacuat în siguranță, fără a se înregistra victime.

Autoritățile au intervenit de urgență

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj au informat că au fost alertați în legătură cu incendiul produs la o clădire cu parter și mansardă, destinată spațiilor de birouri. Incendiul a cuprins mansarda clădirii, afectând o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

La fața locului, pompierii au intervenit cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă, două autoscări și un echipaj SMURD. "Incendiul se manifestă la mansarda clădirii, pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați. Au fost autoevacuate 20 de persoane", au precizat reprezentanții ISU Dolj.

Situația de la fața locului

În urma intervenției rapide a pompierilor, incendiul a fost localizat și se lucrează la lichidarea ultimelor focare. "Nu sunt persoane rănite în urma incendiului", au declarat oficialii ISU, subliniind că situația este sub control.

Incidentul a fost gestionat eficient, fără a provoca răni sau victime.