MENIU

Incendiu puternic de vegetație pe DN 6 Drobeta-Turnu Severin-Băile Herculane. Autoritățile au intervenit de urgență

Un incendiu puternic de vegetație a perturbat traficul pe DN 6 Drobeta-Turnu Severin-Băile Herculane. Vizibilitatea a fost redusă, iar mai multe mașini de pompieri au ajuns la fața locului.

Incendiu puternic pe DN 6

Luni, traficul rutier pe DN 6, între Drobeta-Turnu Severin și Băile Herculane, a fost suspendat în apropiere de Orșova din cauza unui incendiu de vegetație, conform informațiilor furnizate de news.ro. Centrul INFOTRAFIC al Inspectoratului General al Poliției Române a raportat că incendiul se desfășoară în imediata apropiere a carosabilului, ceea ce a dus la o vizibilitate extrem de redusă pentru șoferi.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers, iar autoritățile le-au permis șoferilor să circule în condiții normale după ora 16:00.

„Pe DN 6 Drobeta-Turnu Severin-Băile Herculane, în apropierea localității Orşova, judeţul Mehedinţi,  un incendiu de vegetaţie se manifestă în proximitatea carosabilului, astfel că vizibilitatea este redusă”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.