MENIU

Incendiu nimicitor! Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de șase ore

Un incendiu violent a izbucnit ieri după-amiază în localitatea Teiușu, comuna Isvoarele, județul Giurgiu, pornind de la vegetația uscată și extinzându-se rapid la două locuințe. Pompierii s-au luptat ore în șir cu flăcările.

Autoritățile au intervenit de urgență la fața locului

Pompierii din cadrul Stației Colibași, Punctului de Lucru Greaca și Călugăreni, împreună cu un echipaj de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Barbu Știrbei" al județului Călărași, s-au deplasat la locul incidentului cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Pentru a localiza și stinge incendiul, pompierii au luptat neîntrerupt timp de șase ore. După eforturi considerabile, aceștia au reușit să lichideze flăcările, însă pagubele au fost semnificative.

Pagubele materiale înregistrate în urma incendiului

Prima locuință: Au ars electronice și electrocasnice, 10 tone de lemne, o motocicletă, o căruță și alte bunuri din gospodărie, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

A doua locuință: Au ars electronice și electrocasnice, mobilier și alte bunuri, pe o suprafață de aproximativ 130 mp.

Vegetația uscată: A fost afectată pe aproximativ 10 mp.

Potrivit primelor investigații, cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Intervenția rapidă și coordonată a pompierilor a prevenit extinderea și mai gravă a incendiului, dar locuitorii afectați se confruntă acum cu pierderi semnificative.

        Incendiu puternic într-o comună din Giurgiu / Sursa foto - ISU Giurgiu