MENIU

Incendiu la azilul de noapte din Baia Mare. Pompierii au intervenit cu 2 autospeciale

Incendiu la azilul de noapte din Baia Mare

Un incendiu a fost semnalat la azilul de noapte din Baia Mare, provocând panică atât în rândul celor aflați în incinta clădirii, cât și al autorităților locale. Alerta a fost dată rapid, iar în scurt timp, două autospeciale de stingere au fost trimise la fața locului, însoțite de un echipaj SMURD, pregătit să intervină în caz de urgență.

La sosirea pompierilor, aceștia au constatat că incendiul se extinsese, cuprinzând mai multe tomberoane situate în apropierea azilului.

Flăcările au început să amenințe panoul electric al imobilului, iar riscul de propagare a incendiului era semnificativ. Astfel, decizia de a evacua cele 28 de persoane aflate în interiorul clădirii a fost luată rapid, prioritizând siguranța tuturor.

Echipele de intervenție au acționat prompt, iar evacuarea a fost realizată fără incidente. Persoanele afectate de incendiu au fost conduse în afara clădirii, unde li s-a oferit suportul necesar de către echipajele de intervenție. Din fericire, nu au fost raportate victime sau răniți în urma acestui incident.

Conform primelor informații, incendiul ar fi pornit de la o țigară aruncată într-un tomberon.

Reacția MApN la intruziunea dronelor rusești în spațiul aerian al României. Detalii despre o zonă de impact pe teritoriul național

Mai multe articole despre:
incendiu azil pompieri autospeciale smurd