MENIU

Incendiu într-un bloc din Alba. Un bărbat de 60 de ani, găsit cu arsuri de gradul III VIDEO

Un bărbat de 60 de ani a fost găsit în apartamentul incendiat, cu arsuri. Foto/Captură video

Un bărbat de 60 de ani a fost găsit de pompieri cu arsuri de gradul III pe corp. Acesta era căzut pe podeaua apartamentului incendiat, din comuna Unirea, Alba Iulia. Acesta a fost transportat la spitalul din Aiud.

 

Pompierii au intervenit, luni seară, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un apartament dintr-un bloc din comuna Unirea, judeţul Alba. 20 de persoane s-au evacuat, iar un bărbat de 60 de ani a fost găsit în apartamentul incendiat, cu arsuri.

”Detaşamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea şi stingerea unui incendiu în com. Unirea. Acesta se manifesta cu degajare mare de fum la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc. Până la sosirea forţelor de intervenţie la locul producerii incendiului s-au autoevacuat 20 de persoane”, a transmis, luni seară, ISU Alba.

Sursa citată a precizat că s-a constituit şi o echipa de cautare-salvare pentru căutarea în interiorul apartamentului a posibilelor victime.

”Echipajul de cautare-salvare a  identificat o victima in interiorul unei camere a apartamentului (barbat aprox. 60 ani). Bărbatul prezinta arsuri de gradul II şi III, de aprox. 10% pe suprafata corporala, cu semne vitale. Victima a fost evacuata de către pompierii militari şi predată echipajului medical prezent la locul producerii incendiului”, a mai transmis sursa citată.

 

Incendiul a fost stins de către pompierii militari. La momentul de faţă se intervine pentru degajarea fumului din interiorul blocului.

Victima din incendiu va fi transportată la CPU Aiud.

 

 

Mai multe articole despre:
incendiu bloc alba incendiu comuna unirea alba