MENIU

Incendiu de proporții de la fabrica de apă minerală Borsec fost stins VIDEO

La intervenție participă pompieri din două județe

Un incendiu de proporții a izbucnit la o hală a Fabricii de îmbuteliere apă minerală Romaqua Group Borsec. Din cauza degajărilor masive de fum, s-a transmis un mesaj de tip Ro Alert, iar operațiunea este în plină desfășurare. Pompierii anunță că incendiul a fost lichidat la ora 18.

UPDATE: ISU Harghita, ora 18:00: Incendiul a fost lichidat.

UPDATE: La incendiul din localitatea Borsec sunt angrenate următoarele forţe: 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, autoscara mecanică, din cadrul ISU Harghita, şi două autospeciale din cadrul SVSU Borsec. În sprijin se mai deplasează o autospecială din cadrul GI Poiana Teiului (ISU Neamţ) şi o autospecială din cadrul GI Deda (ISU Mureş) şi o autospecială din cadrul SVSU Ditrău.

Arderea se manifestă pe o suprafaţă de circa 400 de metri pătraţi.

Incendiu a izbucnit la o hală a Fabricii de îmbuteliere apă minerală Romaqua Group Borsec.

Focul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum, pe aproximativ 200 mp pe o latură a halei, în zona incendiată fiind amplasate birourile administrative, cu posibilități de propagare la restul construcției", a transmis ISU Neamț.

Până la acest moment nu au fost identificate victime. Din cauza degajărilor mari de fum, a fost transmis un mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-Alert. S

Se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La operațiune participă ISU HR - echipaje de pompieri  din cadrul subunităților de intervenție Gheorgheni, Toplița, Corbu, Odorheiu Secuiesc cu 4 autospeciale, 2 SVSU, ISU NT - un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere

Mai multe articole despre:
inceniu fabrica borsec ro alert harghita