MENIU

Incendiu uriaș în București! O hală a ars în întregime VIDEO + FOTO

Incendiu uriaș în București! O hală a ars în întregime

Incendiu in Bucuresti. O hală a ars în întregime, cu degajări mari de fum, a anunțat ISU București.

În jurul orei 18:00, incendiul la hala de pe strada Biharia a fost localizat şi nu mai există riscul de extindere a flăcărilor la alte clădiri, potrivit primarului Sectorului 1, Dan Tudorache.

"Incendiul a fost localizat şi nu mai există riscul ca flăcările să se extindă la alte clădiri. Proprietarul METAV este asigurat şi are autorizaţie ISU. Din fericire, nu sunt victime. O hală situată pe strada Biharia, din incinta Decathlon (aparţinând METAV), a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au ajuns la faţa locului şi sute de cetăţeni au fost evacuaţi din clădirile din zonă", a scris Tudorache pe Facebook.

El a menţionat că Poliţia Locală a Sectorului 1 este prezentă şi ajută la dirijarea traficului şi la evacuarea persoanelor.

"Recomandările sunt să evitaţi pe cât posibil zona, mai ales că se degajă cantităţi mari de fum şi pentru a nu îngreuna intervenţia pompierilor", a adăugat Tudorache.

Incendiul s-a produs pe strada Biharia din București, în sectorul 1 al Capitalei. Mai precis, în apropierea Aeroportului Băneasa. Au fost trimise mai multe echipaje de pompieri la fața locului, iar un elicopter a survolat zona.

Citește și: Incendiu București. S-a aflat cauza incendiului din nordul Capitalei

INCENDIU BUCUREȘTI

INCENDIU BUCUREȘTI | UPDATE | La ora 14:30, incendiul a fost izolat, iar fumul nu mai era atat de dens.

Conform ISU Bucuresti, la misiunea de stingere au intervenit 27 mașini de stingere, 4 autoscări de intervenție la înălțime, 4 descarcerări și doua ambulante SMURD.

Nu au fost persoane surprinse de incendiu, adica nu au fost victime, a transmis ISU.

Suprafața afectată măsoară aproximativ 10.000 de metri pătrați.

INCENDIU BUCUREȘTI

Prin sistemul RO ALERT, a fost trimis următorul SMS, la ora 13:21: "Incendiu la o hala industriala din strada Biharia, sector 1, cu degajari masive de fum. Ocoliti zona, eliberati caile de acces in zona pentru a facilita accesul fortelor de interventie. Daca sunteti in apropiere, evacuati zona"

Oamenii din Sectorul 1 au fost avertizati prin sistemul RO ALERT: "Luati masuri de adapostire si autoprotectie. Accesati canalele media si aplicatiile din mediul online ale DSU si IGSU pentru mai multe actualizari si informatii despre eveniment".

Fumul degajat de incendiu este vizibil de la cateva zeci de kilometri. Mai multi locuitori ai Bucurestiului au trimis imagini in care se vede fumul gros si dens si se plang de mirosul greu, desi stau departe de zona in care a izbucnit incendiul. 

Din cauza fumului cauzat de incendiu, locuitorii din zona, dar si de la distante mai mari de focar, au inchis toate geamurile.

Vezi mai jos VIDEO!

-------------------------------

 

 ---------------------------------------------

 

.