MENIU

Încă un deces provocat de gazele de fermentație de la MUST. Semnal de alarmă al autorităților

Încăperile în care se află butoaiele trebuie bine aerisite

Încă un deces provocat de gazele de fermentație de la MUST, tot în județul Iași. Un bărbat a fost descoperit mort, în beciul casei sale, unde avea butoaiele cu must pus la fermentat. Zilele trecute, o femeia a murit în condiții identice, iar soțul ei au ajuns la spital, în stare gravă. Specialiștii atrag atenția că cei care prepară vinul acasă trebuie să fie foarte atenți și să urmeze câte măsuri de siguranță extrem de simple.

Secția de Poliție Rurală Hârlău a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în pivnița locuinței, din comuna Plugari.

La fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și un echipaj al ambulanței care în urma manevrelor de resuscitare a constatat decesul bărbatului.

Din primele cercetări, nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracțiuni, acesta fiind găsit în stare de inconștiență în interiorul pivniței lângă butoaiele de vin care fermentau.

Cum se depozitează corect mustul în timpul fermentării? Metoda simplă, dar puțin știută, prin care verificăm dacă aerul este toxic

A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis IPJ Iași.

Tragedie într-o comună din Iași. Un bărbat a stat o noapte întreagă în BECI, lângă cadavrul soției sale, fără să se poată mișca. Ce s-a întâmplat?

 

 

Mai multe articole despre:
deces fermentatie must beci iasi