MENIU

Încă o victimă a consumului de droguri: Un tată beat și drogat și-a băgat fiul în spital

Încă o victimă a consumului de droguri: Un tată beat și drogat și-a băgat fiul în spital

Caz halucinant la Rădăuți. Un tată în vârstă de 28 de ani și-a băgat în spital fiul de patru ani după ce a condus o motocicletă beat și drogat. 

Totul s-a întâmplat la lăsarea serii când bărbatul și-a luat fiul la plimbare însă fără să îl asigure cu o cască de protecție sau echipament. Accidentul s-a produs după ce tatăl a pierdut controlul direcției și a intrat cu motorul în portiera unei mașini deschise. În urma impactului, micuțul a ajuns de urgență la spital.

Din cercetările poliției a rezultat că motociclistul a acroșat ușor portiera deschisă a mașinii și a pierdut controlul asupra vehiculului pe două roți, care s-a răsturnat pe sens opus, pe partea carosabilă, scrie presa locală

Echipajul medical ajuns la fața locului a preluat un copil în vârstă de 4 ani, care, spre șocul tuturor, fusese pasager pe motocicletă. Copilul nu avea cască de protecție și a suferit un traumatism cranian și un politraumatism. Deși nu era în stare gravă, copilul de 4 ani a fost transferat la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații suplimentare privind leziunea de la cap.

Moarte suspectă: Colonelul ISU care a ridicat licența stației GPL de la Crevedia, sfârșit tragic într-un accident

Din cercetări a rezultat că motocicleta a fost condusă de un tânăr de 28 de ani, din Rădăuți, tatăl minorului rănit. Acesta le-a spus polițiștilor că a pierdut controlul din cauza șoferului care i-a deschis portiera în față și că prin manevra sa a evitat un accident mai grav. 

Bărbatul a fost testat cu aparat etilotest și drugtest, iar rezultatele au fost pozitive în ambele cazuri. Mai mult, acesta nu deținea nici permis pentru conducerea motocicletei. Oamenii legii i-au deschis un doar penal. 

Polițiști înjurați și amenințați de un interlop. Înregistrări șoc: „Îți dau 35 de bricege”

Mai multe articole despre:
droguri sofer drogat spital politie