MENIU

Încă o studentă rupe tăcerea în cazul abuzurilor lui Alfred Bulai: „Îmi spunea că femeile la 24 de ani sunt expirate”

Sociologul Alfred Bulai a fost înregistrat cerându-i unei studente să se dezbrace

După ce, luni, Poliţia Capitalei a demarat investigații față de profesorul universitar Alfred Bulai, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a funcției în scop sexual, mai multe foste studente de-ale sale au prins curaj şi au început să vorbească despre abuzurile la care au fost supuse. 

O fostă studentă a povestit, pentru un post TV, despre jocurile cu tentă erotică ale sociologului Alfred Bulai, dar şi despre trauma psihologică pe care ar fi suferit-o, mărturisind că a avut nevoie să facă terapie un an pentru a-şi recupera stima de sine.

Alfred Bulai, sociologul acuzat de studente de agresiune sexuală, vrea să iasă la pensie: "Dacă îți cer să te dezbraci, te-ai dezbrăca?"

„Erau destul de multe discuții legate de dinamica de gen, replici și încerca să mereu să aibă aceste comentarii.

Îmi amintesc și un proces de la un examen în care a discutat despre sâni care sunt un simbol de status.

Sociologul Alfred Bulai, înregistrat cerându-i unei studente să se dezbrace: "Ia uite ce sexy ești". Mărturii tulburătoare: "Mi-a pus mâna pe fund, pe sâni" - VIDEO

Erau comentarii care nu-și aveau locul într-un mediu educațional din partea unui profesor, în orice context s-ar găsi, indiferent de vârstă, dar mai ales faptul că discutăm de tinere studente, de cât aveam 19-20 de ani.

Îmi spunea că femeile la 24 de ani sunt expirate şi că trebuie să te gândeşti ce vrei să faci, că ar trebui să faci copii, că femeile sigur vor să facă copii.

Am avut probleme cu încrederea în mine şi am mers la terapie şi la psihiatru pentru un diagnostic şi am făcut un an de terapie doar discutând despre viaţa mea profesională şi despre încrederea mea în mine”, a povestit fosta studentă. 

Alfred Bulai, SUSPENDAT din toate funcțiile! SNSPA: Îi rugăm pe cei care susţin că „se ştia" să se adreseze instituţional