MENIU

Încă o lovitura pentru Mihai LUCAN: riscă să piardă şi TITLURILE

Un parlamentar cere, public, ca medicului Mihai Lucan să-i fie retras titlul de cetăţean de onoare al municipiului Roman, titlul primit în 2013. 

Iniţiativa îi aparţine deputatulu USR Iulian Bulai. "Cer ferm ca Primăria Municipiului Roman să ia o decizie în privința titlului de cetățean de onoare pe care i l-a acordat în 2013 medicului urolog Mihai Lucan. (...) Sunt de acord că trebuie să lăsăm justiția să decidă asupra acuzațiilo, (...) dar până la acel moment, consider că se impune suspendarea acelei decizii. (...) Același lucru ar trebui să se întâmple și la Cluj Napoca și la Botoșani, unde medicul a primit distincții similare, a declarat deputatul.

DIICOT îl acuză pe urologul Mihai Lucan că ar fi delapidat Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, cauzând un prejudiciu de peste un milion de euro. Ancheta procurorilor a mai a scos la iveală alte informații despre metodele de lucru ale medicului clujean.

Potrivit tvmneamt.ro, singura legătură a medicului Mihai Lucan cu municipiul Roman este faptul că acesta a fost oraşul copilîăriei, tatăl său, generalu–maior Ioan Lucan, fiind comandant al garnizoanei militare Roman între 1964 și 1981.

Mai multe articole despre:
corupţie DIICOT medic Mihai Lucan urolog