MENIU

Încă o țeapă! Samsung nu vrea să ai control deplin asupra noului tău Galaxy S6

Aproape de fiecare dată, câştigaţi funcţii în plus odată cu obţinerea drepturilor de root pe un telefon. Noul Galaxy S6 este însă excepţia de la regulă.

Dispozitivele cu Android oferă un nivel sporit de flexibilitate când vine vorba de personalizarea experienţei de utilizare. Indiferent dacă este vorba de teme sau aplicaţii care se ancorează mai mult în sistemul de operare, nimeni nu vă opreşte să le instalaţi. Dacă vreţi însă şi mai multă libertate, există întotdeauna procedura de root. Aceasta implică obţinerea unor drepturi de administrator pe dispozitivul vostru. Din acel moment, puteţi instala firmware-uri personalizate, puteţi şterge aplicaţii de tip bloatware şi puteţi instala aplicaţii la care în orice alt context nu aţi avea acces. Practic, deşi trebuie să ştiţi foarte bine ce faceţi pentru a nu strica ceva, beneficiile sunt destul de importante.

Există însă şi excepţii la ceea ce am descris mai sus. Deşi investiţi sume fabuloase de bani în terminale high-end, există şi producători care decid să vă penalizeze dacă vă root-aţi noul vostru smartphone. Samsung a făcut acest gest în cazul Galaxy S6. Ca urmare, dacă ...

Află ce se întâmplă dacă deblochezi un Galaxy S6






Mai multe articole despre:
Samsung samsung galaxy s6 galaxy S6