MENIU

În loc de Iepuraș de Paște, s-au trezit cu un monstru preistoric. Este ÎNFIORĂTOR ce au pățit

O familie din Carolina de Sud a avut o surpriză de proporții în ziua de Paști, când pe verandă a apărut o reptilă uriașă care nu mai voia să plece. Din nefericire, situația nu s-a soldat cu happy end.

Un aligator de peste 3 metri lungime și-a făcut apariția în fața casei și refuza să se întoarcă de unde a venit – cel mai probabil dintr-un iaz aflat pe un teren de golf din apropiere.

„Părea foarte fericit și în largul lui și ar mai fi stat”, susține Steve Polston, proprietarul casei.  Oaspetele neinvitat a reușit să urce scările care duc spre una dintre verande. Acesta a distrus o ușă pentru a intra, moment în care familia Poltson a crezut că sunt victimele unei spargeri -  „(...) dată de un om!”, după cum subliniază aceștia.

Proprietarii au chemat o echipă din cadrul Departamentului de Resurse Naturale din Carolina de Sud, însă aceștia au eutanasiat animalul, deoarece nu au reușit să-l determine să părăsească incinta și era mult prea mare pentru a putea fi târât, sau scos cu forța, anunță NBC.