MENIU

Luni se deschide portalul mistic 9.9. Trei zodii trebuie să se aștepte la senzații intense, vise profetice și dorințe materializate

Luni se deschide portalul mistic 9.9

Cea de-a noua zi a lunii septembrie este cu siguranță una dintre cele mai speciale și mai puternice de la început de toamnă. Este o zi magică pentru pasionații de numerologie și Cosmos, pentru cei care cred în puterea ritualurilor magice, a astrologiei și înțelepciunii divine.

În data de 9 a lunii a 9-a, Universul surprinde nativii tuturor zodiilor în cel mai frumos mod posibil, deschizând porțile unui nou portal care conține dubla încărcătură energetică a acestei cifre speciale.

A noua zi din a noua lună aduce surprize uriașe pentru toate zodiile ai căror nativi vor fi determinați să ia decizii radicale. Unele persoane chiar vor trăi experiențe magice și pline de mister.

Ce semnifică cifra 9 în numerologie?

Cifra 9 este un număr care semnifică putere, înțelepciune, cunoaștere și revelație. 9 este un număr al iluminării, creației, totalității, care permite nativilor să se conecteze la înțelepciunea divină într-un mod mult mai profund decât au făcut-o vreodată.

Persoanele deja interesate de tainele Universului vor primi semne profunde și îndrumare divină în unele chestiuni în care au cerut călăuzire. Ochii minții și sufletului se deschid, permițându-ne să ne bucurăm de această zi binecuvântată. Cifra 9 vorbește despre transformare și noroc, semn că lucrurile sunt pe cale se deblocheze și să se schimbe în viața noastră.

Horoscopul săptămânii 9 - 15 septembrie. Astrele vor împinge pe toată lumea către o schimbare majoră. Două zodii vor avea parte de noroc la tot pasul

Roata magică a Universului este pusă în funcțiune. Fiind ultima cifră singulară, cifra 9 poate simboliza și finalitatea. Așa că pentru unii dintre noi, se încheie anumite capitole din viață care nu mai servesc sufletului. Alții vor duce la bun sfârșit un proiect care durează de mult timp și în care au investit eforturi și energie.

Pe 9 septembrie, sub influența puternică a portalului magic, putem simți vibrații spirituale intense și vom avea ocazia de a ne transforma viețile, de a ne elibera de frici, bagaje emoționale și limitări autoimpuse.

Cum îți va influența viața portalul mistic 9.9.?

Indiferent de zodie, vei putea să te conectezi la energia din ce în ce mai pregnantă a toamnei, să petreci timp cu tine însuți, să îți asculți intuiția și să cauți ghidare în problemele care te frământă. În această zi specială, renunță la ce crezi că nu îți mai aduce niciun folos, încearcă să aduci echilibrul în viața ta și beneficiază de uriașa putere a acestui portal.

Data de 9 septembrie nu marchează numai începerea toamnei, ci ne anunță că a venit vremea să punem mai mult accent pe spiritualitate. Pentru câțiva norocoși, portalul deschide calea către o viață mai luminoasă și plină de iubire.

Conectează-te cu sinele superior și atrage tot ceea ce îți dorești cu adevărat prin exerciții de meditație în această zi. Vizualizează portalul 9.9. ca pe o energie radiantă, o lumină aurie care se deschide în fața ta și care îți inundă corpul, mintea, sufletul, amplificând intențiile pe care le pui în Univers.

Pentru rezultate excelente în ceea ce privește schimbarea din viața ta, poți încerca să notezi toate dorințele pe care le-ai avut la începutul anului pe o foaie de hârtie. Bifează ceea ce ai realizat deja, mulțumește Universului și Divinității că te-au ajutat și focusează-te pe ceea ce urmează să îndeplinești.

Vizualizează rezultatele ca și cum ar fi deja ale tale. Nu uita că portalul 9.9. este un moment ideal pentru a reflecta, a te elibera și a manifesta cele mai arzătoare dorințe.

Cele mai afectate zodii de portalul 9.9 din luna septembrie

Se deschide poarta cunoașterii pe 9 septembrie 2024 pentru trei zodii, care vor fi puternic influențate de această energie.

Fecioara

Pentru că portalul energetic se deschide în zodia Fecioarei, bineînțeles că reprezentnții elementului pământ vor experimenta mari schimbări. Meticuloase, muncitoare și cu o personalitate fascinantă, Fecioarele vor experimenta în aceste zile o inspirație ieșită din comun. Nativii își vor putea sărbători realizările de până acum și reflecta la scopurile înalte pe care și le setează cu fiecare ocazie.

Fecioarele se vor bucura în aceste zile de o intuiție impresionantă, mai ales în ceea ce privește o nouă decizie la locul de muncă ce urmează să le aducă satisfacții financiare pe termen lung. În plus, nativii învață să privească lumea cu alți ochi, nu neapărat în modul pragmatic în care o fac de obicei.

Pești

Fiind o zodie caracterizată de misticism, guvernată de emoții, Peștii se pot aștepta în zilele precedente și ulterioare datei de 9.9 la vise profetice. Peștii oricum știu deja ce urmează să se întâmple, iar Portalul Vrăjitoarelor are influență aparte asupra puterilor ieșite din comun ale nativilor.

Sunt conduși de Neptun, planeta conștientizării psihice, zeul mărilor, care le oferă o energie fluidă, mistică, magică, reprezentată prin vise, imaginație, spiritualitate. Iar aceasta este perioada perfectă pentru ca nativii să își conecteze profund emoțiile la tainele universului.

Cum trebuie să fie partenerul ideal pentru tine, în funcție de luna în care te-ai născut

Săgetător

Nu în ultimul rând, cea de-a noua zodie din astrologie, Săgetătorul va avea foarte mult de câștigat în portalul 9. 9. Săgetătorul este un om al acțiunii, caracterizat de energia focului și un spirit aventuros.

Optimismul contagios și dorința inepuizabilă de a explora lumea din jur vor fi se vor împleti în aceste zile ale portalului 9. 9 cu vibrația magică a cifrei care aduce o nouă însemnătate vieții. Manifestarea dorințelor este la cote maxime în această perioadă!

9. 9. - ziua în care sclipirea divină intră și în sufletul tău

Atunci când portalul 9.9. se activează și oamenii se lasă aliniați la energia acestuia, beneficiază de o creativitate incredibilă și de o intuiție ieșită din comun. Artiștii, scriitori și bineînțeles cei care practică ezoterismul au de câștigat în această zi.

Dar și restul persoanelor pot da naștere unor lucruri frumoase în preajma acestei zile. Nu fi surprins/ă dacă vei avea din senin idei geniale, o inspirație ieșită din comun sau dacă vei găsi soluții inovatoare, aproape providențiale pentru problemele ardente, scrie DivaHair. Sclipirea divină se manifestă pentru fiecare, visele devin profetice, iar acest portal poate aduce și o curățare sau accelerare a karmei în vederea accesării armoniei universale.

Dar portalul 9.9. vine și cu o avertizare! Ai grijă la gândurile pe care le emani în această zi, la cuvintele și la acțiunile tale, pentru că manifestarea se poate realiza mult mai ușor decât ți-ai fi imaginat vreodată!

Horoscop chinezesc, săptămâna 9-15 septembrie 2024. Energii benefice pentru întâlniri romantice. Două zodii sunt favoritele Dragonului de Lemn în aceste zile