MENIU

Impresionant! Acest bărbat a slabit 82 kg după ce a scos din alimentaţie un singur produs

Impresionant! Acest bărbat a slabit 82 kg după ce a scos din alimentaţie un singur produs

Aceasta este povestea unui bărbat care a reuşit să renunţe la timp de "dependenţa" creată de sucurile acidulate dulci.....mai exact de băutura Cola!

Steve H. are 39 de ani şi este din Scoţia. Până nu demult, era un împătimit al celebrei băuturi răcoritoare Cola. Ajunsese să bea zilnic şase litri din acest suc până în perioada în care cântărea 172 de kilograme şi măsură 142 de centimetri în jurul taliei, scrie bzi.ro.

Din moment ce problemele de obezitate îi îngrădeau mult autonomia de mişcare şi îi puneau în pericol starea de sănătate, bărbatul a decis să îşi schimbe proastele obiceiuri alimentare.

Steve susţine că decizia de a renunţă la Cola i-a salvat viaţa. Potrivit relatărilor sale, în care recunoaşte că devenise dependent de această băutură dulce, scoaterea ei din alimentaţie a fost o sarcină foarte dificilă.

Cu toate acestea, a perseverat şi a înlocuit sucul respectiv cu un consum zilnic de apă, aproximativ 3 litri pe zi, asociat cu renunţarea la mâncărurile de tip fast food. Aceasta a fost alegerea care i-a permis să slăbească 82 de kilograme şi să revină la normal în aproximativ 12 luni de zile.

Mai multe articole despre:
cură de slăbire alimentaţie fast food cola