MENIU

Impact devastator între un autoturism și un TIR pe A11, în județul Arad. Șoferul mașinii mici, extras cu greu dintre fairele contorsionate FOTO

Impact devastator între un autoturism și un TIR pe A11, în județul Arad/ Foto: Facebook Info Trafic 24
Impact devastator între un autoturism și un TIR pe A11, în județul Arad/ Foto: Facebook Info Trafic 24

Un autoturism a fost transformat într-o grămadă de fiare contorsionate, în urma unui accident care a avut loc, luni, pe autostradă A11, la ieşirea din Arad.

Potrivit primelor informaţii furnizate de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi un TIR.

Şoferul maşinii implicate în evenimentul rutier a rămas încarcerat şi a fost extras de către echipajul de descarcerare al ISU Arad. Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD care urma să-l transporte la spital.

În imaginile apărute în spațiul online se poate vedea că impactul dintre autoturism și TIR  a fost unul extrem de violent. În urma acestuia, mașina mică s-a transformat, practic, într-un munte de fiare. 

Un șofer drogat a semănat teroare pe străzile din Capitală. Bărbatul, "anesteziat" de un cockteil de substanțe interzise: ce le-a declarat polițiștilor