MENIU

Impact devastator între două TIR-uri, după ce un șofer a pierdut controlul mastodontului: două victime, circulație îngreunată - VIDEO

Două persoane au fost grav rănite în urma coliziunii între două TIR-uri, pe centura municipiului Roman, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Unul dintre TIR-uri era încărcat cu lemne şi celălalt cu apă îmbuteliată.

"Două persoane din acelaşi TIR au rămas încarcerate. Cu ajutorul echipamentelor şi procedeelor specifice, pompierii au acţionat pentru descarcerarea victimelor. După ce au fost scoase din cabina autotrenului, cele două victime, conştiente şi cu politraumatisme, au fost preluate de echipajele de la Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

Sfârșit cumplit pentru un polițist: și-a pierdut viața pe loc după o depășire periculoasă pe șosea

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 63 ani, din judeţul Vrancea, conducea un autotren pe şoseaua de centură, în municipiul Roman, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum şi ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, acroşând un autotren care circula din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 53 ani. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului în vârstă de 53 ani, din judeţul Suceava, şi a unei femei în vârstă de 61 ani, din judeţul Bacau, pasager în autotren", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Andreea Atomei.

Cele două victime au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

Celălalt conducător auto s-a autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie şi nu a necesitat îngrijiri medicale.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă. 

Mai multe articole despre:
accident tir accident roman accident tir roman