MENIU

Împachetările corporale – relaxare și hidratare în sezonul rece (P)

În sezonul rece, pielea corpului devine deshidratată și uscată, așa că are nevoie de un plus de atenție. Crema de corp folosită după duș parcă nu mai e suficientă și atunci ar fi cazul să apelezi la câteva ședințe de împachetări corporale. De ce? Pentru că îți vor exfolia pielea, o vor hidrata și îi vor reda elasticitatea. Și, în plus, tu te vei bucură de un super răsfăț perfect pentru vremea rece.

Ce sunt împachetările corporale?

Dacă va gândiți că o împachetare este asemănătoare cu cea văzută la mumiile egiptene, nu sunteți departe de adevăr, pentru că în timpul unei ședințe, corpul dumneavoastră va fi acoperit de o masca cu ingredient special și bandaje sau o pătură termică.
Mai exact, orice ședința de împachetare corporală începe printr-un peeling corporal, care are rolul de a exfolia stratul superior al pielii, care de cele mai multe ori este deteriorat în urmă expunerii la soare. Exfoliind stratul de celule moarte de la suprafață, vom permite că, ulterior, substanțele hrănitoare aplicate să fie mai ușor absorbite de piele.

După exfoliere, pe piele se aplică serumuri și mășți din ingrediente pe care de cele mai multe ori v-ați fi gândit că le puteți găși doar în bucătărie – cafea, ciocolată, miere, lapte, extracte de struguri, dar și vitamine, minerale și săruri.

Pentru o hidratare intensă și regenerare a pielii în sezonul rece, specialiștii DermaCare recomandă împachetările T-Shock sau Vitis de la Bruno Vassari


Ce sunt împachetările T-Shock?

Împachetările T-Shock sunt un tratament de remodelare corporală complex și extrem de eficient, care dovedește rezultate spectaculoase în cazul persoanelor care se confruntă cu o laxitate a pielii, deshidratare, celulita edematoasa și chiar circulație periferică deficitară.

Succesul tratamentului T-Shock se sprijină pe acțiunea benefică a extractelor din 31 de plante medicinale, săruri și magneziu ce îl compun.

Cele 31 de ingrediente naturale contribuie cu succes la determinarea multitudinii de acțiuni benefice ale acestei proceduri – de hidratare, diuretice, de drenare, detoxifiere, lipolitice, antioxidante, termogenice și tonifiante.

Ce sunt împachetările Vitis de la Bruno Vassari?

Vitis Treatment este un tratament corporal specific pentru celulită asociată cu retenția de apă. Este un tratament de slăbit, drenare, antioxidant și de hidratare datorită conținutului ridicat de alge marine și polifenoli.

Procedura se efectuează în 4 pași și include și peeling și masaj.

Împachetările corporale pot fi folosite și în protocoale de tratament combinate, acestea potentând rezultatele tratamentelor corporale.

Oferă-ți un răsfăț de sărbători și programează-ți câteva ședințe de împachetări care să te relaxeze și să te facă să strălucești la petrecerea dintre ani.