MENIU

Imaginile zilei: Capitala, sub zăpadă. Bucureştenii au ieşit la deszăpezit

Uitaţi de autorităţi şi blocaţi în zăpadă, bucureştenii au pus mâna pe lopată şi au trecut la treabă, deblocându-şi singuri căile de acces către drumurile principale ale Capitalei.

Un tânăr din Bucureşti ne-a trimis un filmuleţ cum a deszăpezit singur drumul de la scara sa de bloc către un magazin. "Buna ziua! Sunt Eduard, am19 ani, şi am făcut aceasta deszăpezire de unul singur, niciun alt voluntar nu a venit să mă ajute. Totuși, acum toți pot merge în voie la magazin sau unde au nevoie", ne-a scris acesta.

 


"Ne-am mobilizat o parte din vecini, am întârziat la serviciu, dar nu am așteptat sa vina alții sa ne facă treabă. Români! Puneți mâna pe lopeți", este mesajul transmis de un cititor realitatea.net.

 

Un alt cititor realitatea.net a transmis redacţie o serie de poze în care arată cum vecinul lui a scos toată zăpada din curte şi de lângă maşina lui şi a pus-o pe şosea, fix pe mijlocul străzii. "Din cauza lui nu a putut ieşi nicio maşină. Mai mult, nu au putut trece nici două ambulantţe, nici maşina de gunoi. Am sunat la Poliţa Locală şi mi-au spus să nu-i deranjez, că sunt afectaţi de ninsoare", ne-a scris aceasta.

Mai multe articole despre:
Bucureşti deszăpezire drumul blocate