MENIU

Imaginile care îl incriminează pe ucigașul doctoriței din Brăila. Se reface puzzle-ul planului macabru

Judecătorii de la Curtea de Apel Galați au demontat apărarea principalului suspect în cazul crimei de la Brăila. Bărbatul a plănuit în detaliu uciderea doctoriței Marina Gavril, spun magistrații. Ucigașul nu își recunoaște fapta și neagă că ar fi el pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere înainte și după crimă. Individul omite, însă, faptul că acele fragmente video sunt, de fapt, o continuitate a faptelor sale care îl incriminează, au precizat magistrații.

Magistrații au demontat apărarea ucigașului de la Brăila

Maricel Mihai spune că nu este el în imaginile care l-au surprins în timp ce a intrat mascat, de două ori, puțin după ora 16.00 - la interval de două minute, în cabinetul Marinei Gavril. El spune că s-a prezentat în calitate de pacient, însă la ora 12.00.

Bărbatul omite faptul că imaginile reprezintă o continuitate. Mai exact, principalul suspect recunoaște alte filmări cu el în timp ce se plimba haotic pe străzile din Brăila și își schimbă hainele, iar lipite, imaginile arată clar că el este bărbatul deghizat care pătrunde în cabinetul doctoriței.

De asemenea, individul a recunoscut că a fost cu trenul la Galați, iar apoi s-a întors cu un taxi la Brăila, însă, a precizat că scopul a fost cu totul altul. Maricel Mihai a depus contestație pentru a scăpa de arestul preventiv, însă Curtea de Apel Galați i-au respins cererea.