MENIU

Imagini șocante de la descinderile într-o "ferma" de câini din Giurgiu! Sute de animale ținute în condiții inumane, maltratate și ucise - FOTO

Descoperire șocantă făcută de polițiștii de la Protecția Animaelor din Giurgiu, în urma descinderilor făcute la proprietatea unei femei care a adunat peste 400 de câini. Aceasta este suspectată că a maltratat unele dintre animale, prin diverse intervenții interzise de lege, iar pe altele le-ar fi ucis. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Descinderea poliţiştilor din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Giurgiu are loc pe o proprietate privată a unei femei, de 49 de ani, situată în extravilanul localităţii Băneasa din acest judeţ.

Ce acuzații i se aduc

„Aceasta ar deţine 460 de exemplare canine, fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de codotomie şi uciderea cu intenţie a animalelor fără drept”, informează oficialii Poliţiei Giurgiu.

Pe terenul care aparţine femeii au fost găsite zei de cuşti care adăpostesc sute de animale. La ora transmiterii acestei ştiri acţiunea este în desfăşurare.

Cercetările se desfăşoară sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Mai multe articole despre:
caini giurgiu oroare femei retinuta