MENIU

Imagini şocante: Copil de 6 ani bătut de tatăl unui coleg. Motivul este halucinant

Un bărbat din localitatea mehedinţeană Oreviţa Mare a fost reţinut, astăzi, fiind acuzat că a bătut pe un copil în vârstă de 6 ani, după ce acesta a avut o altercaţie cu fiul său.

Un băieţel de numai 6 ani a fost agresat de tatăl unui coleg în drumul de la şcoală către casă. Scenele s-au produs pe uliţele satului Oreviţa Mare, din Mehedinţi, şi au fost filmate cu un telefon mobil.

În imagini se vede cum bărbatul îl prinde de haine pe copil şi după ce îl ameninţă, îl împinge violent, iar acesta se prăbuşeşte la pământ.

Copilul agresat este în grija bunicii, care a și depus plângere la poliție. Părinții sunt despărţiţi şi mama este plecată în Italia, conform News-Mehedinti.ro.

Se pare că tot scandalul a pornit de la o ceartă între băiatul agresat şi fiul agresorului. Părintele agresiv a preferat să amenințe copilul, în loc să rezolve problema mergând la bunica băiatului.

Bărbatul l-a oprit pe copil pe o străduță, în drumul spre casă şi şi-a făcut singur dreptate, agresându-l şi ameninţându-l pe copil. Micuţul s-a dus acasă şi nu i-a spus buncii despre agresiune, numai că întreaga scenă a fost filmată cu un telefon mobil şi a ajuns pe internet.

Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Mai multe articole despre:
Mehedinţi copil bătut