MENIU

Adolescent pus să omoare cu brutalitate un cățel, filmat și încurajat de un adult

IMAGINI ȘOCANTE: Adolescent pus să omoare cu brutalitate un cățel, filmat și încurajat de un adult

Incident șocant, într-o localitate din județul Mureș. Poliția a dechis un dosar penal pentru uciderea unui animal cu intenție, după ce pe rețelele de socializare a fost postat un filmuleț în care se vede cum un adolescent lovește cu lopata un pui de câine, aceata murind în urma rănilor.

Alerta a fost dată după ce asociațiile și iubitorii de animale au început să distribuie două filmări în care apar adolescenți care lovesc cu bestialitate căței fără apărare. În baza schimbului de informații s-a ajuns la concluzia că scenele brutale au fost filmate în comuna Papiu Ilarian.

Polițiștii au fost sesizați și au stabilit că un copil de 13 ani a fost protagonistul, dar filmarea a fost realizată de o altă persoană, care a și postat-o pe o pagină de socializare.

,,A fost întocmit un dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept. În urma interesului manifestat de mai mulți cetățeni, care au fost impresionați de acest caz, menționăm că, toate sesizările primite vor fi atașate la dosarul cauzei”, a anunțat Poliția Mureș.

 

Mai multe articole despre:
caine mures lopata ucis filmat