MENIU

Imagini incredibile: cum arată Anca Serea, însărcinată în 7 luni cu cel de-al cincilea copil al său

Anca Serea a anunţat în urmă cu câteva zile că este însărcinată pentru a cincea oara. Vedeta este în luna a 7-a şi a putut să îşi ascundă sarcina foarte bine deoarece nu s-a îngrăşat aproape deloc.

In 7 luni, vedeta a luat doar 2 kilograme. Un caz uimitor, tinand cont ca in general femeile insarcinate se ingrasa in jur de 10-12 kilograme.

Anca Serea a incearcat sa explice ce s-a intamplat de ce nu a luat in greutate si nu s-a ingrasat cu cea de-a 5-a sarcina.

„Habar nu am care e cauza. Probabil, asa sunt eu construita. Cand am fost insarcinata cu Ava, fiica mea, am luat in greutate 7 kilograme si nu am fost in pericol. Cu bebelusul de acum lucrurile merg foarte bine. La ultima ecografie bebe avea deja 1, 300 de kilograme, o greutate normala. De fapt, niciunul dintre copiii mei nu a fost nascut prematur sau sub greutate. David a avut 4.450 de kilograme, la nastere, Sara 3, 800 kilograme, Noah 3,600 de kilograme, iar Ava, mezina, 3, 300 kilograme. Nasc copii sanatosi, dar nu ma ingras! Asta sunt, ce sa fac?! Burtica mea se pozitioneaza cumva in fata, iar daca ma privesti de la spate nici n-ai zice ca sunt insarcinata. Nu mi-am schimbat nici garderoba. Port aceeasi pereche de blugi si aceleasi rochite ca atunci cand nu eram insarcinata”, a declarat Anca Serea pentru WOWbiz.ro.

Mai multe articole despre:
sarcină kilograme anca serea