MENIU

Imagini în exclusivitate de la afacerile imobiliare ale Statului Paralel, transmise de Realitatea Plus

Un ansamblu rezidențial de lux se ridică în cea mai exclusivistă zonă a capitalei de către statul paralel! Ansamblul Northview este construit chiar pe terenul omului generalului negru de către niște investitori azeri.

Realitatea Plus a prezentat proiectul imobiliar în care investește, în prezent, Statul Paralel. Este vorba despre un ansamblu de blocuri de patru etaje, cu un total de 137 de apartamente, ridicate pe un teren care aparține familiei Neodoni. Investiția de circa 12 milioane de euro se întinde pe o suprafață de 7.500 de mp. De vânzarea apartamentelor se ocupă chiar Ilan Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri din România, iar din 2019 creditor ipotecar ar fi fost Bogdan Neidoni, bunul prieten și fost coleg de facultate al "generalului negru" Florian Coldea.


În afacerea de milioane de euro a Statului Paralel sunt implicați, potrivit Realitatea Plus, și oamenii de afaceri azeri Investitorii azeri Orkhan Aliyev și Yusif Azizov, foști parteneri de afaceri cu politicieni din Azerbaidjan și cu manageri ai gigantului petrolier de stat SOCAR.

Cea mai mare parte a blocurilor sunt încă în construcție.