MENIU

Imagini în exclusivitate cu Vlad Pascu, primite pe adresa de mail Realitatea Plus - VIDEO

Chiar dacă s-a tuns și era îmbrăcat sobru, Pascu părea la fel de nepăsător

Vlad Pascu a continuat să fie arogant și la ședința de judecată de vineri. Îmbrăcat în costumul de lux, drogatul criminal a ajuns chiar să caște de plictiseală în timp ce rudele îndoliate plângeau. Realitatea Plus a obținut imagini exclusive din sala de judecată, expediate pe adresa de mail a televiziunii. Atenția, urmează detalii cu un puternic impact emoțional!

Realitatea PLUS a primit imagini exclusive pe adresa de mail a televiziunii, cu Vlad Pascu în sala de judecată. Beizadeaua drogată a fost încercuită de agenți.

Aflat pentru a doua oară în fața părinților Robertei și ai lui Sebastian, Vlad Pascu a evitat să îi privească în ochi. Pentru că sala de judecată este foarte mică, tații celor doi studenți uciși de beizadeaua drogată au stat lângă boxa arestaților, acolo unde se afla călăul copiilor lor.

Noi detalii în cazul tragediei de la 2 Mai. Tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, face mărturisiri șocante: „Șeful poliției i-a zis să circule și fără acte!”

La un moment dat, Vlad Pascu a început să caște de plictiseală. Asta în timp ce rudele îndoliate făceau declarații în lacrimi.