MENIU

Imagini cu tânăra ucisă și aruncată într-o remorcă la Oradea. Henriett avea 31 de ani

Anchetatorii au reușit să stabilească identitatea femeii găsite într-o valiză la Oradea: Henriett Toth, în vârstă de 31 de ani. Femeia a avut parte de o moarte cumplită. Urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Informații despre Henriett Toth

Originară din Valea lui Mihai, o localitate situată la o oră de Oradea, Henriett se stabilise în oraș fără forme legale. Vestea morții sale a șocat comunitatea locală. Conform unei rude, cele două surori plecaseră în Germania acum cinci ani, de atunci nemaiauzindu-se nimic despre ele.

Se pare că Henriett și sora ei au fost racolate din localitatea natală de către Erika Duca, fiind obligate să practice prostituția într-un apartament închiriat în regim hotelier. Zgomotele nocturne au atras atenția vecinilor, forțându-i pe suspecți să schimbe locația.

Părinții celor două fete au aflat vestea tragică în urmă cu puțin timp, de pe rețelele de socializare. Mama și tatăl lor nu au mai vorbit de foarte mult timp cu ele și nu mai știau ce se întâmplă.

„Nu doresc nimănui să simtă ce simt eu în aceste momente. Din păcate, nu am mai vorbit de doi ani, nu am mai primit niciun telefon de la ele. Numai Dumnezeu știe ce s-a întâmplat… Nu știam cu ce se ocupau“, a declarat mama fetelor, la bihon.ro.

                            Henriett Toth, femeia ucisă la Oradea / Sursa foto - Facebook

Detalii șocante ale morții

Henriett Toth a fost torturată înainte de a fi ucisă. Procurorii au descoperit că victima a suferit agresiuni fizice severe, inclusiv lovituri cu obiecte dure și comprimare între două planuri, cauzându-i hemoragie internă și multiple fracturi costale și de stern. După crimă, corpul său a fost îndesat într-o valiză și transportat la o nouă locație, aflată la circa 5 kilometri distanță, unde a fost abandonat într-o remorcă și acoperit cu nisip.

În timpul investigațiilor, polițiștii au descoperit-o și pe sora lui Henriett, sechestrată și într-o stare critică. Era malnutrită, cu răni pe tot corpul și cu puterea abia să vorbească. „Foarte, foarte multe leziuni la nivelul întregului corp, cu semne clare de malnutriţie, starea e gravă. Va rămâne internată aici”, a declarat Hadrian Borcea, șeful UPU Oradea.

                   Henriett avea 31 de ani și era din Valea lui Mihai / Sursa foto - Facebook

Între timp, autoritățile au identificat și o a treia victimă a proxeneților, ale cărei declarații ar putea fi cruciale pentru trimiterea în judecată a suspecților. Aceștia ar putea fi condamnați la până la 25 de ani de închisoare.

Cazul lui Henriett Toth, femeia găsită într-o valiză la Oradea, a scos la iveală ororile și suferințele prin care a trecut ea și sora ei. Anchetatorii continuă să strângă dovezi pentru a-i aduce pe suspecți în fața justiției și pentru a asigura pedeapsa maximă pentru aceste fapte atroce.