MENIU

Imagini apocaliptice pe Arena Națională, după concertul Coldplay de joi noaptea: "A țâşnit apa şuvoi prin tribune de sus până jos, ca un fluviu" FOTO& VIDEO

Imagini apocaliptice pe Arena Națională, după concertul Coldplay de joi noaptea/ Foto: Facebook Meteoplus

A fost inundată Arena Națională din București, după concertul Coldplay de joi seara. Furtuna a coincis cu momentul în care manelistul Babasha a urcat pe scenă pentru a cânta alături de Chris Martin. Concertul s-a încheiat la scurt timp după ce solistul Coldplay le-a mulțumit fanilor pentru prezența într-un număr atât de mare la concertul trupei. În imaginile apărute în mediul online se poate vedea scena acoperită cu un covor de gheață, dar și apa care băltește pe alocuri. "La un moment dat au cedat şi unele puncte din acoperiş (nu cred că s-au rupt, doar curgea apa peste ele) şi a țâşnit apa şuvoi prin tribune de sus până jos, ca un fluviu", este mesajul care însoțește un videoclip postat pe Facebook de un participant la eveniment. Capitala a fost lovită, joi noaptea, de o furtună extrem de puternică. Au fost emisie două mesaje RAlert de Cod roșu. Numai în București și Ilfov au avut loc 400 de intervenții ale pompierilor. 

La 22.45 Arena Națională din București era plină ochi, cu cei 50.000 de oameni care au participat la concertul Coldplay. La puțin după 23.00 în locul publicului și al membrilor formației rock britanice era un covor de gheață.

De ce l-a ales Coldplay pe Babasha să îi cânte la concert. Obiceiul trupei, de care puțini știu

Potrivit paginii Meteoplus, la ora 23.15, pe scena de la Arena Națională nu mai era decât grindină.

Un videoclip postat în online arată dimensiunea furtunii care a lovit Capitala. 

"În viața mea nu am văzut aşa ceva! Play cu sunet.
Grindină, rupere de nori şi un zgomot asurzitor, după concertul Coldplay. 
La un moment dat au cedat şi unele puncte din acoperiş (nu cred că s-au rupt, doar curgea apa peste ele) şi a țâşnit apa şuvoi prin tribune de sus până jos, ca un fluviu", spune Iosif Vidoni, antreprenor. 

Două mesaje Ro-Alert consecutive de vreme rea au fost emise joi seară în București, al doilea prelungind perioada de avertizare până după miezul nopții și a venit când publicul ieșea din Arena Națională. 

„Avertizare meteorologică de grindină de diminesiuni medii, posibil mari, vijelie cu rafale ce vor depăși 70-90 km/h, frecvente descărcări electrice, averse torențiale. Perioada de manifestare: 23:20-00:30”.