MENIU

Ilie Năstase, după ce a fost prins băut la volan: Am fost "dat în gât"

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a relatat, în exclusivitate la Realitatea Plus, cum s-a ajuns la incidentul de joi seară, când o echipă a Poliției Rutiere l-a descoperit că s-a urcat la volan după ce consumase alcool. Năstase a afirmat că ar fi fost demascat de jurnaliști ai unei publicații de scandal care urmăresc disputa pe care o are cu cea de-a 5 soție, cu care s-ar afla în curs de divorț.

Fostul tenismen a recunoscut că a băut două beri, dar este atât de revoltat că a fost prins încât susține că se va muta din România. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din sectorul 1 din Capitală. La controlul agenților, Năstase a recunoscut că se întorcea de la o petrecere, dar s-a arătat extrem de revoltat că a fost urmărit în trafic de cineva care apoi a sunat la 112.

"Când cineva sună la 112, fără să fie urgență, doar să mă reclame pe mine că m-a văzut ieșind dintr-un restaurant, nu este în regulă. I-am întrebat cum m-au găsit si mi-au spus că m-au urmărit (o echipă a unei publicații tabloide - N.R.), au sunat la 112 și m-au dat în gât, cum se spune pe românește, că aș fi băut la o petrecerea. Am sunat și eu la 112 și am cerut să-mi dea și mie numele persoanei care m-a reclamat, dar mi-a spus că nu poate face așa ceva," a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate la Realitatea Plus.

Fostul mare tenismen a precizat că după ce a fost oprit de patrula poliției rutiere nu a existat niciun incident.

"A zis polițistul că am alcoolemie zero virgulă nu știu cât, mi-a spus că mi se suspendă carnetul, asta a fost tot. De ce nu copiem legile din alte țări, unde ai voie să bei un pahar dimineața, unul la prânz. Altfel, daca beau mai mult, să mă trimită la Doftana. (...)Nu am băut seara, ci la prânz, pentru că dacă beam seara (înainte de a fi prins - N.R.) era mai grav."

 

Ilie Năstase, prins din nou băut la volan. Ce alcoolemie avea fostul mare tenismen

 

 

 

Mai multe articole despre:
ilie năstase baut la volan scandal sotie ilie