MENIU

Ileana Ciuculete a apărut în visul unei celebre cântăreţe! Ce i-a cerut regretata artistă

La aproape o lună de când cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a plecat la cele sfinte, o altă cântăreaţă celebră susţine că a visat-o şi că i-a cerut colivă. 

Buna prietenă şi colegă de breaslă de-a Ilenei Ciuculete, Elena Merişoreanu, a povestit că a visat-o pe regretata artistă chiar aşa cum era ea: veselă şi plină de viaţă. Cu toate acestea, cântăreaţa a mai povestit că răposata i-a spus că îşi aşteaptă soţul să vină la ea. Mai mult decât atât, Ileana Ciuculete i-a cerut colivă, desertul ce se împarte ca pomană la înmormântări şi parastase, de sufletul celor plecaţi dintre noi.

“Sâmbătă acum, mă duc să îi fac o slujbă și să-i dau de pomană colivă. Am avut un vis cu ea, am visat-o acum vreo 8 zile. Se făcea că am văzut-o în lume multă, dar nu realizam dacă e la un spectacol sau la o filmare. Ea venea spre mine și îi zic: Ileana, vai dar ce ie frumoasă ai. Nu am mai văzut-o niciodată. Și ea zice: “Pai, e nouă, n-ai mai văzut-o până acum” Și mă uit în jos și ce văd: vai de mine, dar costumul tău e prea scurt. Unde e sub-fustă ta de la costum?, o întreb. “Am uitat-o acasă, dar vine Cornel să mi-o aduca”. Apoi, ea a plecat și când era în mijlocul lumii îmi zice: “A, Elena, să nu uiți să îmi aduci și mie colivă când faci”, a povestit Elena Merişoreanu, potrivit wowbiz.ro.

Mai multe articole despre:
moarte colivă vis Elena Merisoreanu Ileana Ciuculete