MENIU

Iată trăsăturile femeii încrezătoare și atractive! Le ai?

Ȋntreabă un bărbat ce-l atrage cu adevărat la o femeie şi nu-ţi va spune că este corpul lucrat la sală sau sânii perfecţi, cu toate că nu putem diminua din importanţa acestor două “aspecte”, ci “catitutidinea”. De ce?

Ȋn momentul ȋn care ai ȋncredere ȋn tine ai grijă mai mult la ce mănânci, te ţii mai uşor de programul de antrenament şi de rutina de frumuseţe, te ȋmbraci mai sexy şi abordezi acel aer irezistibil de “trebuie să te dovedeşti vrednic de atenţia şi timpul meu”. Iar cireaşa de pe tort este că emani mai mulţi feromoni şi ai un corp plin de endorfine, hormonii fericirii.

De asemenea, atunci când ai mai multă ȋncredere ȋn tine, viaţa ȋn general este mai uşoară. Iată ce nu va face niciodată o femeie cu multă “catitudine” şi ce ar trebui să ȋnveţi (dacă nu faci aşa deja) să faci şi tu:

Nu ia personal atitutidinea celorlalţi
Atunci când ai ȋncredere ȋn tine, devii automat mai obiectivă şi-ţi dai seama cu uşurinţă faptul că atunci când cineva se comportă oribil, nu are de cele mai multe ori nici o legătură cu tine, este o atitudine care priveşte strict acea persoană.

Nu-şi reţin emoţiile
O femeie ȋncrezătoare este cea care ȋndrăzneşte şi care dăruieşte fără reserve pentru că nu-i este frică de faptul că s-ar putea ca ceilalţi să-i interpreteze ȋn mod greşit intenţiile. Ea este cea care oferă cuvinte frumoase tuturor, complimente, zâmbete şi multe atenţie.

Nu se pun pe locul doi, trei… cinci
Noi, femeile, avem tendinţa foarte defectuoasă de a ne pune pe locul 50, după iubit, familie, prieteni, ba chiar şi probleme administrative, ca apoi să ne arătăm nemulţumite şi chiar enervate de situaţie, reproşându-le celorlalţi decizia noastră. Este foarte frumos să fii altruistă, dar dacă nu ai grijă de tine, nu ai cum să-i ajuţi pe ceilalţi.

Nu-şi ascund imperfecţiunile sau neştiinţa
O femeie care are ȋncredere ȋn ea cere ajutorul cuiva când nu ştie să facă un anumit lucru şi nu-i este ruşine, ea ştie că fără această atitudine nu va ȋnvăţa, nu va evolua. De asemenea, o femeie ȋncrezătoare ȋşi acceptă corpul cu toate imperfecţiunile lui, ca apoi “să lucreze” lent şi planificat pentru a-l ȋmbunătăţi.

Mai multe articole despre:
femei trăsături atrăgătoare încrezătoare