MENIU

Iarna înseamnă GHINION pe toată linia pentru aceste zodii

Iarna înseamnă bucurie, generozitate, familie, iubire, datorită sărbătorilor specifice sezonului. Cu toate acestea, unele dintre nativele zodiacului nu au noroc iarna aceasta și întâmpină o mulțime de dificultăți cărora trebuie să le facă față, pentru a putea merge mai departe.

Leu

Leoaicele sunt femei puternice, care fac față cu brio oricărei situații, însă iarna aceasta problemele le copleșesc și au nevoie de ajutorul celor din jur, pentru a putea ieși cu capul sus din fiecare situație. Iubitul adoptă o atitudine diferită față de cea de până acum, motiv pentru care discuțiile în contradictoriu sunt din ce în ce mai dese și aprinse.

Situația trebuie gestionată cu mult calm și răbdare, deoarece cu ajutorul rațiunii lucrurile se vor rezolva ușor, ușor. În plus, sănătatea le dă multe bătăi de cap acestor native, manifestând tot felul de dureri în zona abdominală. Acest lucru le îngrijorează peste măsură, motiv pentru care vizitele în cabinetele doctorilor devin o obișnuință în această perioadă.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop femei horoscop iarnă