MENIU

Își ticluiau planul jafului, dar nu știau că erau ascultați de cine nu trebuie. Au auzit TOT!

Dispeceratul din Danville, Kentuky, s-a trezit cu un apel bizar și neaștptat. Cei care sunaseră erau doi bărbați care plănuiau să dea o spargere la un restaurant de tip fast food, anunțând... jaful plănuit de ei înșiși. Cel mai probabil, când unul dintre aceștia a atins accidental butonul de apelare al telefonului, numărul de urgență s-a apelat automat.

Robert Bourne și David Grigsby se pare că au apelat fără voie numărul 911, deoarece, pe tot parcursul apelului, aceștia au discutat despre locațiile pe care le-ar putea viza, inclusiv un fast food pe care îl frecventau des și în incinta căruia se aflau chiar când puneau țara la cale. Fără să se teamă de nimic, cei doi stăteau acolo, făcându-și planurile, în timp ce operatorii înregistrau conversația.

Ca și cum ghinionul celor doi hoți nu a fost suficient de mare, ironia sorții a făcut ca, în același timp, șeful departamentului de poliție din oraș să se afle și el la același restaurant, servind o gustare. Acesta a primit un telefon de la unul dintre ofițerii de serviciu, alertați de Dispecerat.

Acționând cu un maximum de eficiență și discreție, autoritățile au sosit în timp record și i-au ridicat pe cei doi spărgători din parcarea restaurantului.

Între timp, patronul localului, alertat de zarvă, a ieșit pentru a vedea ce se întâmplă și mare i-a fost mirarea când a aflat că planurile celor doi hoți de a-i da chiar lui o spargere se țeseau sub nasul lui - ba, mai mult, aceștia fiind cunoscuți de-ai săi, pe care îi servea frecvent.

Pe lângă acuzațiile de organizarea a  unui jaf - flagrant la care aceștia l-au înlesnit din greșeală - , cei doi au mai fost acuzați de deținere de băuturi alcoolice într-un container deschis, informează nydailynews.com

Se pare că, pentru unii, justția divină se aplică instantaneu!