MENIU

Și-a rugat soția să-i dezvăluie cel mai mare secret al ei. Femeia i-a spus tot! Apoi a murit

Un bărbat și o femeie erau căsătoriți de peste 60 de ani. La nuntă cei doi au făcut o promisiune că nu vor avea secrete unul față de altul. Cu excepția faptului că soția sa a ascuns o cutie de pantofi în dulap.

În toți acești ani, el nu a avut habar de existența ei, și nici măcar ce se afla înăuntrul ei. Până într-o zi, când bătrâna s-a îmbolnăvit grav, iar medicul i-a spus că nu mai are mult de trăit.

Pe patul de moarte, bătrâna și-a rugat soțul să-i aducă pe pat cutia din dulap.

PROMOTIE DE ULTIMA ORA LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI.

Când a deschis-o, bătrânul a găsit două păpuși croșetate și un teanc de bani în valoare totală de 95.000 de dolari. Surprins, acesta a luat-o pe femeie la rost.

”Când ne-am căsătorit, bunica mea mi-a spus că secretul unei căsnicii fericite este să nu ceri socoteală. Și de fiecare dată când voi fi supărată pe tine, să croșetez o păpușă”, a spus femeia.

Bătrânul a fost atât de mișcat de cuvintele ei, încât abia și-a dat seama că în cutie erau doar două păpuși. Atunci a constatat că soția sa a fost supărată pe el de două ori în toți acei ani de căsnicie.La scurt timp, femeia și-a dat ultima suflare.

Mai multe articole despre:
soţie secret cutie pe moarte păpuşi croşetate