MENIU

I-a cumpărat mâncare unui cerşetor la un fast-food, dar a venit poliţia şi i-a dat pe amândoi afară

Yossi Gallo, un bărbat din America, a rămas stană de piatră în momentul în care încerca să ajute un sărman al străzii. De ce? Pentru că poliţia i-a poftit pe amândoi afară din fast-food.

Iată ce s-a întâmplat! Bunul samaritean a observat un cerşetor în parcarea unui restaurant. A decis că nu-l costă mult să facă o faptă bună, astfel că l-a invitat pe sărman în interiorul fast-food-ului. S-au aşezat la o masă, apoi au comandat mâncare. La 5 minute după ce le-au venit meniurile, un agent de poliţie s-a proptit la masa lor şi l-a invitat pe cerşetor afară. De ce? Pentru că angajaţii fast-food-ului s-au plâns că omul străzii obişnuia să cerşească în preajma restaurantului, ceea ce deranja clienţii.

Bărbatul care încerca să facă o faptă bună i-a luat apărarea cerşetorului, iar poliţistul le-a cerut ambilor să părăsească locaţia, pe argumentul deranjării ordinii şi liniştii publice. Bunul samariteam a făcut public acest episod pe reţelele de socializare, iar oamenii s-au arătat revoltaţi de reacţia poliţiei.

Mai multe articole despre:
Poliţia fast food