MENIU

Huawei Ascend P7, primele imagini cu vârful de gamă din familia Ascend Huawei

Dacă zvonurile din ultima perioadă se confirmă, Huawei ne va lăsa mască la MWC prin intermediul câtorva anunţuri importante, scrie playtech.ro.

MWC 2014 este unul dintre cele mai importante evenimente de peste an din industria de mobile. În acelaşi timp, perioada premergătoare Mobile World Congress este încărcată cu cele mai multe zvonuri. Huawei, de exemplu, pe lângă câteva lansări minore, va lansa, aproape sigur, noul său vârf de gamă din familia Ascend.

Ca de fiecare dată, este imposibil să verificăm autenticitatea imaginii de mai sus. Trecând peste acest mic detaliu, acesta pare a fi Huawei Ascend P7, cel mai puternic smartphone nelansat al chinezilor. Construit în jurul unui display Full HD de 5,5 inci, acest aparat va ascunde la interior un procesor quad core la 1,6 GHz, 2GB de memorie RAM şi o memorie internă de 16GB. Camera principală va fi de 13 megapixeli, în timp ce camera frontală va face un salt semnificativ până la valoarea de 8 megapixeli. În conformitate cu noile reguli impuse de Google, Ascend P7 va rula din start Android 4.4 KitKat. Citeste mai mult pe playtech.ro.