MENIU

Horoscopul zilei, vineri, 13 septembrie 2024. Zodiile care se aventurează în afara zonei de confort vor avea parte de surprize plăcute

Horoscopul zilei, vineri, 13 septembrie 2024

Vineri, 13 septembrie 2024, horoscopul ne aduce vești promițătoare pentru cei dispuși să își depășească limitele. Cei care își asumă riscuri și se aventurează în afară zonei de confort vor descoperi oportunități neașteptate și surprize plăcute, care le pot transforma ziua într-o experiență memorabilă. Cu fiecare pas îndrăzneț, ei pot descoperi nu doar noi posibilități, ci și aspecte neștiute ale propriei personalități.

Sezonul Fecioarei îndeamnă la stabilitate, dar un pic de neconvențional nu strică nicicând, nu? Asta pare să fie ideea ce rezultă din trigonul format între Lună în Capricorn și Uranus în Taur. Zodiile își doresc să îmbrățișeze independența.

Totodată, are loc și o conexiune mai dificilă între Lună și „vindecătorul rănit” Chiron.

Berbec

Te poți trezi mâine într-o dilemă, aflat/ă într-o situație profesională în care ești pus/ă să realizezi o alegere pe baza convingerilor tale. Pentru că nu vrei să îți compromiți valorile, refuzi un compromis, dar se pare că atunci când e vorba să îți aperi principiile, constați că nu ești atât de sigur/ă de ele. Ce te va ajuta e să iei o pauză.

Taur

Ai mare grijă, căci ești pe cale să transformi conversațiile într-un câmp minat cu bombe de agresivitate pasivă. Ironic e că nici măcar nu dorești să provoci rău celuilalt, ba mai degrabă ai vrea să îmbunătățești relația, numai că nu te poți abține. Începe prin a-ți accepta sentimentele și chiar transmite-i deschis care sunt gândurile tale în loc să ataci astfel.

Ce putem face cu legumele rămase din supă, în loc să le aruncăm. 3 rețete pentru preparate delicioase

Gemeni

Tu țintești spre cooperare acum, ceea ce poate fi greu de obținut într-o asemenea zi. Ia aminte că și dacă simplifici planul, prezentând în detaliu obiectivele comune și clarificând ce are fiecare de făcut, o să existe opoziție. Vrei să asculți cu atenție feedback-ul, dar nu toate formele sale sunt productive, căci există oameni care se opun numai de dragul opoziției.

Rac

Din nesiguranță, e posibil ca cineva apropiat ție să facă mâine pe grozavul sau poate că tocmai tu cazi în această capcană. Dacă ești pe punctul „de a te realiza” și vrei să grăbești reușita, mai degrabă lasă-ți succesele să vorbească de la sine decât să te lauzi. E mai lent, dar e mai bine pentru reputația ta. Dacă ești la început, admite ce nu știi și cineva te poate lua sub aripa sa protectoare.

Leu

Ești cel mai mare adept al adevărului din tot zodiacul, dar în acea poțiune amară a onestității absolute mâine ar trebui să amesteci și un strop de miere. Evită să te lansezi în discursuri pompoase despre cum ar trebui făcute lucrurile. Pe de altă parte, se poate ca ție să îți fie oferite astfel de predici sforăitoare, caz în care ar trebui să te scuzi politicos și să pleci.

Ingredientul special din cafeaua de dimineață care te va ajuta să slăbești de la o zi la alta

Fecioară

În anturajul tău cooperarea scârțâie fiindcă arde flacăra competitivității? Verifică dacă nu cumva chiar tu ai aprins fitilul. Ai știut exact ce faci, fiindcă adori să vezi oamenii depășindu-și potențialul prin luptă, dar să știi că această atitudine, deși stârnită din intenții bune, o să zdrobească legăturile apropiate din grup. Dă-le tuturor asigurări că sunt minunați așa cum sunt.

Balanță

Ești gata să realizezi un vis pentru care ai muncit „ca un sclav”, când progresul îți e amenințat de lipsa de cooperare a unei persoane care pare mânată de intenții rele. Nu e, doar că nu îți înțelege punctul de vedere sau nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă. Încearcă să rezolvi acest conflict de interese acum, cu vorba bună, căci dacă îl ignori va crește în amplitudine.

Scorpion

Horoscopul de mâine scoate la iveală criticul din tine, cel care bombardează cu adevăruri supărătoare fără să îi pese pe cine jignește sau pe cine necăjește, spun astrologii. Să nu te mire dacă o să te trezești cu relații rupet și cu o armată de dușmani după o asemenea zi. Mai temperează din acel elan, mai ales că adesea e nejustificat.

Cine este sufletul tău pereche și ce lecție karmică îți aduce, în funcție de zodia ta

Săgetător

Acest ambient astral stârnește frustrare în tine. Totul te irită, și cele mai mici probleme te scot din minți și vai de cei care își încrucișează acum calea cu tine. Deși ai tendința să fugi cât te țin picioarele de aceste sentimente, ideea e mai degrabă să le confrunți. Cere avizul sau ajutorul unui amic apropiat dacă simți că nu te descurci singur/ă.

Capricorn

Da, tu ești cel/cea care trebuie să impună respectul persoanelor care nu reușesc să priceapă pe cont propriu că „Nu!” e o propoziție completă. Dacă cineva încalcă limite și îți cere mâine susținerea, nu îl respinge (dacă nu vrei!), dar rezumă-te la a oferi îndrumare sau un umăr pe care să plângă, fără să sari imediat în ajutorul lor. Se pot descurca și singuri!

Vărsător

Intuiția îți e umbrită de contextul astrologic al zilei de mâine. Se poate să îți pierzi din capabilitatea de a citi oamenii și să te lași cucerit/ă prea repede. Dar fii puțin mai suspicios/asă, preferând să te declari rezervat/ă până ce respectivele persoane trec testul timpului. Mai ales în dragoste e periculos să te atunci cu capul înainte.

Pești

Mai ales dacă intenționezi să faci mare caz de un neajuns de la muncă sau să îți aperi drepturile, încearcă să te detensionezi puțin înainte de marea mișcare. Urmărește un film de comedie, vorbește la telefon cu un amic care te înveselește sau ieși la o plimbare. Așa știi că o să îți păstrezi capul pe umeri și nu o strici ceva atât de rău că nu mai poate fi reparat.

Horoscopul săptămânii 16 - 22 septembrie. Astrele vor scoate la suprafață adevărul din inimile zodiilor. NImeni nu se mai poate ascunde