MENIU

Horoscopul zilei, miercuri 28 august 2024. Astrele ajută zodiile norocoase să revină cu picioarele pe pământ și le oferă mai multe oportunități

Horoscopul zilei, miercuri 28 august 2024

Horoscopul zilei, miercuri 28 august 2024. Vibratiile eterice probabil ca vor persista pe parcursul zilei. Luna in Gemeni formeaza o cuadratura cu difuzul Neptun inainte de a trece in sensibilul Rac, stabilind un ton putin prea deschis emotional. 

Apoi, idealista Venus se opune lui Neptun, oferindu-ne o mai buna oportunitate de a vedea doar ceea ce dorim sa vedem. Odata ce planeta comunicarii, Mercur, isi reia miscarea directa, ceata ar trebui sa inceapa sa se ridice.

Horoscop zilnic BERBEC 

Astazi te vei simti sub o presiune considerabila. Ai toata ziua in fata si agenda si programul iti sunt pline ochi. Daca ar fi sa te ocupi de absolut tot ce este pe lista, ar trebui sa o iei deja la fuga. Insa stelele sunt de partea ta si te vor ajuta sa le aduci pe majoritatea la bun sfarsit fara sa te epuizezi in totalitate. Determinarea si dinamismul tau sunt in crestere, deci nimeni si nimic nu iti vor sta in cale.