MENIU

Horoscopul zilei, miercuri 14 iunie 2023. Astrele ne dau curajul să vorbim fără menajamente! Ce avem de zis?

Astazi va fi orice altceva numai calm si liniste nu. Luna din Taur face o conjunctie puternica cu  expansivul Jupiter. Optimismul explodeaza. Va fi foarte usor sa folosim aceasta energie atunci cand Luna se asaza intr-un sextil util cu Saturn in Pesti, dar sentimentele noastre s-ar putea sa ne agite cand intra in cuadratura cu iubaretii cosmici, Venus si Marte, in Leu. Sa taci nu este o optiune.

Horoscop zilnic BERBEC 

Pentru tine pare o zi lipsita de griji si este tipul de energie care iti prinde bine azi. Exista o stare de joaca si distractie pe care astrele o trimit spre zodia ta care te face sa te relaxezi chiar daca e inceput de saptamana. Daca ai copii, poate vrei sa petreci mai mult timp cu ei ca sa te bucuri de aceasta energie usoara si proaspata a zilei. Abordeaza ziua intr-o maniera aerisita si nu fii prea serios. Daca apare un romantism distractiv la orizont, nu gandi in exces despre el. Bucura-te de moment. Singura ta misiune azi este sa te bucuri de zi. Nu te lasa manipulat sa fii altfel.

Horoscopul zilei TAUR  

Mintea ti se indreapta spre aspecte de casa si familie azi. Astrele te indeamna sa fii ancorat in radacinile tale, sa te gandesti la tot ce iti aduce stabilitate si sa te ocupi de treburi de acasa, de locuinta sau legate de un parinte. Este totodata si o zi buna sa te ocupi de sarcini de facut pentru familie si camin. Iar daca ai nevoie de o portie in plus de energie, implica-ti creativitatea intr-un domeniu al casei intr-un fel care sa te faca sa zambesti. Ia cate un lucru pe rand si iata cum vei avea o strategie castigatoare. Ce te face sa zambesti larg azi ?

Horoscop azi GEMENI 

Este o zi excelenta sa pui pe scris ceva din geniul tau creativ si din ideile marete. Esti inspirat pe zona comunicarii si a cuvantului scris azi. Poate fi doar vorba de liste si proiecte de munca sau poate fi un flux de inspiratie care sa te faca sa scrii texte si mesaje benefice. Poti fi rugat sa iei o decizie mare azi sau cineva sa iti simta aceasta energie si sa incerce sa te faca sa iei o decizie. Abtine-te de la decizii majore azi decat daca ai toate datele la dispozitie si daca esti total convins si fara urma de indoiala ca e cea mai buna decizie pentru tine. E o zi aglomerata si pot aparea mesaje duale. Urmeaza-ti instinctul ca sa simti care este adevarul.

Horoscop zilnic RAC  

Va fi o zi ocupata pentru tine in zona banilor. Pot fi multe hartii de colo colo si poti avea documente sau contracte de semnat. Este o zi grozava sa pui la punct un deal dar ai nevoie sa citesti cu multa atentie toate paragrafele si randurile scrise cu caracter mic. Astrele trimit un ritm ponderat spre zodia ta, dar ai de vegheat sa nu primesti mesaje mixte de la nimeni, pentru ca azi sunt foarte posibile. Urmeaza faptele si nu vorbele si vei fi bine.

Horoscopul zilei LEU 

Astrele te anunta ca esti in conexiune cu Sinele tau si esti la un inceput de nou ciclu. Orice proiect pe care il incepi azi sau maine iti va aduce combustibil puternic pe care il poti folosi pentru productivitatea ta in zilele urmatoare. Ai de mers drept, ferm si asumat cand vine vorba de acest nou ciclu de viata sau de proiect nou. A te eschiva nu va functiona dar poti face planuri autentice si vei castiga. Acum este vorba de o plata karmica ce are loc, deci e bine sa te asiguri ca toate miscarile tale sunt corecte si oneste. Chiar daca au fost in trecut unele aspecte disfunctionale pe aceasta tema, nu e niciodata tarziu sa dai pagina si sa o iei de la inceput. Acest nou inceput e acum.

Horoscop azi FECIOARA 

Pentru tine se anunta un final al unui ciclu lung si te poti simti cam epuizat emotional din cauza aceasta. Ai ocazia sa reflectezi la cum sa inchizi un capitol cu gratie si demnitate si cum sa tai cu eleganta corzi care nu iti mai servesc. Acest final semnalat de astre pentru zodia ta aduce mereu alaturi un inger pazitor ca sa te ajute sa mergi mai departe usor prin asta si sa te si protejeze. Nu te teme sa iti chemi ingerii daca ai nevoie de ei. Pune-te pe tine pe primul plan si noul ciclu ce va incepe iti va aduce unele experiente foarte interesante si placute.

Horoscop zilnic BALANTA 

Astazi ai o zi cu o gandire destul de sociala si orientata spre grupuri si prietenii. Poti folosi activitatea sociala fie pentru munca fie pentru joaca sau distractie si vei castiga. Te mai poti gandi si cum sa duci un domeniu al vietii tale la un alt nivel sau sa faci noi pasi spre un vis nou. Azi ai putea chiar vedea o dorinta implinita daca te conectezi cu oamenii potriviti. Foloseste oportunitatea ca sa ai incredere in viziunile si visele pe care le ai acum pe rol. Un scop de termen lung are toate sansele sa se realizeze in viitorul apropiat.

Horoscopul zilei SCORPION 

Este bine sa fii atent la imaginea ta publica azi pentru ca pot fi unele mici capcane la orizont. Nu este un lucru rau, doar trebuie sa fii cu picioaree pe pamant si sa porti cel ma bun si potrivit comportament. Foloseste-ti ratiunea ca sa treci prin aceasta zi si fii cu mintea agila in toate actiunile zilei. Cu cat esti mai brici intelectual, cu atat mai mult vei avea de castigat. Si tu esti asa, Scorpion! Ramai focusat pe sarcinile de facut si pe viziunea ta mai mare pentru viitor. Si pune in practica gratia si demnitatea pentru care este cunoscuta Fecioara si vei fi deasupra oricui te-ai sicana.

Horoscop azi SAGETATOR 

Azi ai mintea deschisa spre imaginea mare si de ansamblu a vietii si ai putea vedea sau simti unele conexiuni aparte pe un subiect personal. Dar poti si filozofa despre obiective de termen lung si ce sa faci ca sa ajungi la urmatorul nivel. Este o zi in care gandirea depaseste simtirea, asa cum iti si place dealtfel, iar evenimentele se pot intampla destul de repede. Fii atent la vorbitul cu dublu inteles pentru ca sunt posibile unele incurcaturi din acest motiv. Fa cate un pas pe rand. Daca planurile tale se bazeaza pe realitate, atunci le poti duce foarte departe.

Horoscop zilnic CAPRICORN 

Aspectele ce tin de bani sau unele situatii cu un partener iti pot fi in minte azi. Mai e si multa hartogarie de colo colo, ori mesaje si decizii de luat pe scris. Pot fi unele secrete in joc azi si daca este cazul, ele pot afecta un parteneriat important. Ocupa-te de ele de asa natura incat sa nu iti incurce treburile. Tu stii care este adevarl si ai oportunitatea de a te elibera de orice te tine incurcat, scrie Sfatul Parintilor. Fa o alegere si nu ramane fixat pe ce nu a functionat.

Horoscopul zilei VARSATOR 

Te simti cam romantic si pus pe iubit azi, cautand moduri ingenioase si neconventionale de a-ti folosi aceasta stare. Da, dragostea pe termen lung si evolutia ori mentinerea ei iti poate fi dominanta in minte. Este o zi buna sa iti pui gandirea la treaba si sa iti duci treburile romantice la urmatorul nivel. Fa ceva diferit sau pune pe scris ce simti si ce gandesti. O poezie de amor sau un mesaj scris pentru persoana iubita va va duce departe azi. Poate sa nu fie asa de simplu de facut pentru ca esti dominat mai mult de emotii, insa tu fa ceea ce simti ca e ce mai bine si macar iti asumi acest fapt.

Horoscop azi PESTI 

Pentru tine se anunta o zi aglomerata de munca iar haosul vine din detalii azi. se pare ca ai ochiul format si indreptat spre cele mai mici lucruri si aspecte azi. fii atent si la cuvintele acelea mici si pline de semnificatie care pot veni spre tine, in special cand e vorba de partea scrisa. Si mesajele mixte sunt posibile azi si ziua va fi plina, deci poate fi usor sa treci cu vederea ceva mare. Aduna informatii si fapte pentru decizii mari si ocupa-te de lucrurile marunte de facut, amana hotararile majore acum. Transforma intr-un avantaj faptul ca azi esti asa de mult aplecat pe detalii.