MENIU

Horoscopul zilei, miercuri, 11 septembrie 2024. Zi potrivită punerii ideilor mărețe în aplicare. Trei zodii sunt protejatele astrelor

Horoscopul zilei, miercuri, 11 septembrie 2024

Horoscopul zilei de miercuri, 11 septembrie 2024, promite a fi un moment de cotitură în viețile multora dintre noi, aducând oportunități nesperate și inspirație nativă. Luna, aflată în primul pătrar în Săgetător, revitalizează idei îndrăznețe și viziuni ambițioase, sugerând că este timpul ideal pentru a trece de la plan la acțiune. Î

Un pic mai târziu, Luna intră în Capricorn, dând șansa planurilor inspirate de evenimentul precedent să se concretizeze.

Tot mâine are loc și sextilul dintre Mercur în Fecioară și Marte în Rac, ce sporește inițiativa luată în cadrul planurilor concretizate.

Berbec

Ține-te departe de faimosul „Radio Șanț” acum, spun astrele. Nu numai că ești îndemnat/ă să nu hrănești gura lumii, ți se cere chiar să te ții cât se poate de departe de ea. Cu Luna în Săgetător în a noua ta casă, ești predispus/ă la a crede povești fantasmagorice și a lua diverse viziuni drept adevăruri adevărate, ceea ce poate fi primejdios.

Taur

Ne pare rău să ți-o spunem, dar te cam grăbești, cum se zice în popor, „ca fata mare la măritat”. Poți dintr-odată să insiști ca tu și partenerul să vă luați un angajament ferm și oricât de mult ai fi savurat un flirt până acum să îți dorești să îl transformi în ceva mai mult. Această atitudine e periculoasă mai ales dacă sunteți abia la început.

Gemeni

Luna în Săgetător, în casa parteneriatelor tale, te încurajează să schimbi puțin dinamica din relații. Adesea obișnuiești să ceri părerea celorlalți și să iei de bun tot ce îți spun ei. E normal să căutăm validare în legăturile noastre, mai ales când e vorba despre cele mai importante persoane din viața noastră, dar de-a dreptul esențial e să credem singuri în noi.

Cum trebuie să fie partenerul ideal pentru tine, în funcție de luna în care te-ai născut

Rac

Conform horoscopului zilei de mâine, îți este indicat să muncești „până cazi lat/ă”. Nu glumim, e unul dintre acele aspecte profitabile, și la câte vei realiza, poți oricând să profiți pentru a te odihni mai târziu. Dar acum e recomandat să treci la treabă fără să te cramponezi de detalii. Nu e timpul să perfecționezi ca să ajungi să nu mai vezi pădurea de copaci!

Leu

Îți place să spui povești, îți palce să simți ochii audienței lipiți de tine, dar mâine această poziție nu mai e pe placul astrelor. Mai degrabă acestea îți recomandă să vorbești cât mai puțin, trecând direct la subiect, și eventual să oferi mai târziu detalii, dacă ți se cer. Și mai indicat e să-i lași pe ceilalți să strălucească, dând dovadă de celebra generozitate a semnului tău.

Fecioară

Ai nevoie de un pic de odihnă! Mai ales dacă ai muncit până ai rămas fără suflare în ultima perioadă, acum e imperios să te relaxezi. Stai acasă, și dacă ai chef de companie eventual cheamă un amic și comandați de la restaurantul preferat. Dar și mai „incitant” va fi să te cuibărești devreme în pat, cu o carte bună și un ceai de mușețel pe noptieră.

Horoscop chinezesc, săptămâna 9-15 septembrie 2024. Energii benefice pentru întâlniri romantice. Două zodii sunt favoritele Dragonului de Lemn în aceste zile

Balanță

Simți că ai dat de un obstacol în carieră sau într-un proiect personal? Poate că e timpul să faci o pauză și să analizezi dacă nu cumva avansezi într-un ritm nebunesc, pe care nu îl vei mai putea susține cât de curând. Nu cumva te-ar ajuta mai mult o altă viziune? Sau poate că te cramponezi de detalii inutile și lucrurile sunt de fapt mult mai simple decât par!

Scorpion

Poate că e cazul să nu mai iei lucrurile așa cum sunt și să intervii dacă ți se pare că munca de echipă scârțâie. Nu trebuie să fii lider sau CEO, e suficient să ocupi poziția unui coleg care își asumă o responsabilitate. Asigură-te că fiecare a înțeles ce se așteaptă de la el și mai ales că e capabil/ă să se ocupe de ce i s-a indicat să facă.

Săgetător

Conform horoscopului de mâine, nu o să tolerezi deloc bine presiunile celor din jur, spun astrologii DivaHair. Cu Luna în Săgetător, de cum cineva încearcă să te controleze sau ia măcar cea mai „subțire” inițiativă de a se impune în fața ta, o să reacționezi vehement. Însă, în loc să îndepărtezi și persoane nevinovate de teama că îți atacă prețioasa libertate, mai bine rezervă-ți tu timp să stai numai cu tine!

Ce formulă trebuie să aplici în toamna lui 2024 pentru a-ți găsi fericirea, în funcție de zodie. Astrologii au răspunsuri clare

Capricorn

Unde în viața ta trebuie să aduci mai mult echilibru? E agenda plină cu activități profesionale sau educaționale ori, dimpotrivă, cu favoruri pe care le datorezi oamenilor apropiați? Să știi că „nu” e o propoziție completă și nu mai trebuie să oferi explicații suplimentare dacă pur și simplu nu ai chef să faci ceva. Oamenii dragi trebuie să înțeleagă dacă ești aproape de epuizare!

Vărsător

Ți-e dor de socializare! Nu a fost punctul tău forte în această vară cu retrograde, iar acum, că s-au mai calmat lucrurile, abia aștepți să mai ieși cu amicii tăi. Pe de altă parte, nu îți umple programul până la refuz, mai lasă și atât de importantul „spațiu alb” în care să te mai reconectezi și cu tine, spun astrele. E extrem de important!

Pești

Nimeni nu îți poate sta în cale... deși da, e o persoană care încearcă să o facă de ceva vreme încoace. În loc să o calci în picioare, așa cum simți nevoia, mai bine rezervă timp pentru o discuție mai mult sau mai puțin productivă. Poate că ajungeți pe aceeași lungime de undă sau poate că descoperi că nu mai aveți de ce continua împreună.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 9-15 septembrie. Astrele sfătuiesc unele zodii să strângă cureaua. Doar două semne își vor permite să fie cheltuitoare