MENIU

Horoscopul zilei, marți, 27 august 2024. Patru zodii au cea mai bună zi de multă vreme încoace

Horoscopul zilei, marți, 27 august 2024

Horoscopul zilei, marți, 27 august 2024. Reîncepem să socializăm pe măsură ce simțim că ne apropiem de finalul lui Mercur retrograd (mai e atât de puțin, numai o zi!). Trigonul dintre Venus în Fecioară și Uranus în Taur inspiră noi modalități de a ne propria și a ne conecta cu ceilalți.

Berbec

Se poate: se pare că mâine faci un formidabil pas înainte cu ajutorul dat de acest trigon norocos format de Venus, activă la finalul ultimei luni de vară. Manifești ceva ce ți-ai dorit de mult, cel mai probabil pe plan financiar, și partea și mai bună e că acest lucru se întâmplă aproape fără efort din partea ta. Ceva mare se întâmplă în sfârșit!

Taur

Se poate întâmpla să te trezești pe partea bună a cearșafului în decursul zilei de mâine. Pivotezi dintr-odată, descoperind cum să te poziționezi pe calea potrivită în viață. O decizie pe care o iei acum îți dă din nou entuziasmul de a trăi din plin. Trebuie numai să îți asculți inima, căci ea le știe cel mai bine pe toate.

Gemeni

Universul ține cu tine în decursul zilei de mâine. Dacă reușești să cedezi controlul și te lași dominat/ă de instincte, poți constata că îți vine dintr-odată să dai cu aspiratorul prin casă pentru ca imediat să primești oaspeți importanți sau că treci aparent întâmplător pe la magazinul tău preferat unde descoperi că au piesa ta vestimentară iubită la reducere extraordinară.

Horoscop chinezesc, săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024. Toamna vine cu energii blânde. Patru zodii vor fi ajutate de Dragonul de Lemn în tot ceea ce fac

Rac

Crede ce e mai bun despre tine și nici nu o să îți vină să crezi cum ți se schimbă perspectiva asupra vieții! De exemplu, dacă într-adevăr te-ai vedea așa cum te văd ceilalți, ai descoperi că frumusețea internă e dublată de cea externă, de talent și de deșteptăciune. Roagă un amic drag să îți spună ce îi place la tine și vei avea revelații după revelații mâine.

Leu

Ai mare grijă pentru că cineva sau ceva nu e ceea ce pare! Un prieten e un lup deghizat în oaie și caută să obțină ceva de la tine sau poate o ofertă imbatabilă ascunde multe aspecte putrede atunci când o analizezi în detaliu. Vezi alarmele, numai trebuie să și ții cont de ele și te vei ridica singur/ă deasupra pericolului.

Fecioară

Ai chef să înveți ceva nou mâine, dar nu dintr-o carte. Nu, dorești experiență la prima mână, pe cineva care să îți arate cum să procedezi și care cel mai bine ar fi să se afle chiar lângă tine. Fie că vorbim aici despre un mentor sau instructor, o să deprinzi repede această abilitate, fără să ai nevoie de filmulețe de tipul DIY.

Au fost inventate super clătitele de slăbit, iar rețeta este mai simplă decât ți-ai imaginat

Balanță

Astrele te îndeamnă mâine să preiei puterea, fie că asta presupune să capeți mai multă responsabilitate la muncă sau să pui piciorul în prag în grupul de prieteni. Să știi că ești unul dintre liderii excelenți, dar adesea te codești să pășești în față fiindcă ți-e teamă că puterea corupe. Precum banii, puterea nu e nici bună, nici rea, doar devine astfel în mâinile potrivite/nepotrivite.

Scorpion

Întâlnești mâine pe cineva pur și simplu excepțional! E un om de care te îndrăgostești imediat, deși nu întrutotul din punct de vedere amoros. Îl poți îndrăgi pentru ideile sau informațiile pe care nu ezită să le împărtășească cu tine sau pentru cât de frumos vorbește, cert e că puteți „pune” de o colaborare care va avea însă întotdeauna și un strop de atracție sau romantism în ea.

Săgetător

Venus, puternică mâine, nu e numai planeta iubirii, e și a banilor, iar pe tine te va inspira să câștigi mai mult făcând o schimbare, spun astrologii. Găsești o cale de a te achita mult mai repede de atribuții și poate mecanizezi sau automatizezi un proces. Acest lucru îți va aduce mai mult timp liber și mai multe resurse. Imediat cercetezi unde ai mai putea acționa în același sens.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 26 august-1 septembrie. Trei zodii vor avea noroc la bani. O zodie trebuie să se abțină de la împrumuturi

Capricorn

Avem o mică atenționare pentru tine: ai grijă cu banii mâine! Ești tentat/ă să cheltui mai mult decât poți duce și se pare că ești aproape de faliment sau de o întorsătură negativă de situație care va necesita fonduri consistente. Ține cu dinții de buget și nu efectua nicio cheltuială în plus față de cele urgente, pe care nu le poți amâna.

Vărsător

Ce mai aștepți? Dacă o să tot stai pe loc fiindcă ai impresia că nu e încă momentul oportun să lansezi o afacere sau să începi o relație, vei ajunge prin a pierde oportunitatea. Stai pe o mină de aur cu precădere dacă ești om de business, dar și o legătură amoroasă la care visezi are acum un enorm potențial. Numai că poți pierde totul din perfecționism!

Pești

Ești una dintre cele mai independente zodii, căci nu tolerezi ideea de a te baza prea tare pe cineva. Conștientizând însă că această atitudine, deși benefică în aparență, decurge de fapt din teama că ai putea fi lăsat/ă singur/ă, vei reuși să o limitezi. Deschide-te mâine față de prieteni, rude sau colegi și acceptă să fii susținut/ă într-o oarecare privință.

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2024. Astrele sunt puse pe șotii și testează relațiile. Trei zodii sunt norocoasele lunii