MENIU

Horoscopul zilei , marți, 22 octombrie 2024. Soarele intră în Scorpion și dă peste cap energiile astrale. 3 zodii cunosc o metamorfoză profundă

Horoscopul zilei , marți, 22 octombrie 2024

Intrăm în epoca Scorpionului! În horoscopul de mâine, 22 octombrie 2024, Soarele intră în această zodie de apă pasională și intensă. Debutează astfel o perioadă de transformare care va avea un efect amplu asupra noastră.

Dar înainte ca Soarele să dea binețe constelației Scorpionului, formează o cuadratură cu Pluto în Capricorn cât încă se află în zodia Balanță. Zodiile vor lupta pentru control, dar cele mai bune schimbări subt mai degrabă implementate fără luptă.

Ultimul eveniment reprezentativ al zilei este trigonul dintre Mercur în Scorpion și Saturn în Pești. Acum, o minte disciplinată poate să ajungă departe.

Berbec

E timpul pentru vindecare. Nu e neapărat un concept căruia tu, ca prim semn al zodiacului, îi oferi importanță, dar va deveni destul de intens în jurul acestei date. Soarele în Scorpion în a opta ta casă – una dintre cele mai complexe și mai neînțelese din astrologie – îți dă de asemenea voința ca să achiți o datorie sau ca să folosești acuitatea Scorpionului pentru a te apuca de investiții.

Taur

Cu Soarele în Scorpion în a șaptea ta casă, accentul e pus pe parteneriate. Acum accepți că e cazul să o iei mai ușor dacă vrei să duci o relație la următorul nivel, dar în același timp capeți o determinare aproape ieșiră din comun de a face lucrurile să meargă. Lent, dar consistent, e noul tău ritm, și se pare că îți va aduce succesul.

Gemeni

Poți să preiei responsabilități noi la muncă sau să ți le atribui printr-un proiect personal, spun astrele. Astfel este posibil să te implici într-o serie de activități care presupun multă muncă zilnică, dar Scorpionul îți împrumută cu drag din colosala sa ambiție ca să ajungi acolo unde îți doreai. Pe de altă parte, Soarele în a șasea ta casă te face mai preocupat/ă și de sănătate.

Horoscopul dragostei, săptămâna 21 - 27 octombrie. Mișcări de trupe pe harta astrală. Trei zodii vor fi ajutate să își găsească jumătatea

Rac

Gata cu plictiseala, începe o perioadă pe care o vei savura din plin, fie că o faci îndrăgostindu-te, bucurându-te de un hobby sau creând. Soarele în Scorpion în a cincea ta casă te face de asemenea mai atrăgător/are ca oricând, fie că cucerești cu look-u tău sau poate cu mintea ascuțită ori cu șarmul pe care îl emani cu fiecare cuvânt rostit.

Leu

Spațiul domestic intră în plin plan acum. O să preferi să petreci mai mult timp acasă, chiar dacă nu faci nimic special, doar te relaxezi pe canapea în compania serialului preferat. De asemenea, o să adori să îți inviți prietenii la masă, la cine gătite chiar de mâna ta, sau poate să comanzi numai de la restaurantul tău preferat.

Fecioară

Viața ta socială e „pe cai mari”. Ești tot mai prezent/ă pe acest plan și îți vei face multe contacte profitabile în viitor, semnând contracte sau purtând negocieri fructuoase. Pe de altă parte, Soarele în a treia casă presupune și o comunicare mai bună, o exprimare mai adecvată a ideilor și sentimentelor și, evident, călătorii!

Zodiile care vor avea parte de cel mai bun noiembrie din viața lor. Astrele s-au decis să le ajute în tot ceea ce fac

Balanță

Tânjești să ai acum mai multă siguranță financiară, așa că e un moment bun ca să descoperi cum poți face în așa fel încât să câștigi mai mult la actualul loc de muncă sau, dacă nu e posibil, să alegi unul mai bine plătit. Să știi că e un prilej bun și să îți evaluezi toate posesiunile și să decizi care ar trebui donate fiindcă se adună praful pe ele și care trebuie să rămână.

Scorpion

Zodia ta e în centrul atenției! Dacă tânjeai după elogii și aplauze publice, le vei primi pe nepusă masă, spun astrologii DivaHair. Dacă voiai să schimbi ceva la tine sau că prezinți lumii o altă versiune a ta, Soarele care se mută în semnul tău îți va da vitalitatea și strălucirea necesare. E de asemenea clipa în care să discuți despre un proiect personaj sau să prezinți lumii o idee creativă.

Săgetător

Cu Soarele în Scorpion în a douăsprezecea ta casă, te cam resimți, și e important să te odihnești cu atât mai mult cu cât urmează sezonul tău. Te-a cam „rupt” ultima perioadă și e posibil să te simți subapreciat/ă și neiubit/ă, îndoieli specifice acestei case. Pe de altă parte, e o perioadă propice și fiindcă te ajută să înțelegi ce a rămas nespus și să percepi mesajele subconștientului.

Horoscop chinezesc, săptămâna 21-27 octombrie 2024. Dragonul de Lemn le promite succes zodiilor care reușesc să își țină impulsurile în frâu

Capricorn

Ce vis ai care ar putea fi îndeplinit numai cu ajutorul comunității? Fie că e vorba despre exercitarea unui talent sau despre o afacere, le vei valorifica din plin cu ajutorul grupului de cunoscuți sau de prieteni. De asemenea, puteți împărtăși între voi idei care să vă ajute să creșteți fiecare în domeniile care vă interesează sau să depășiți probleme.

Vărsător

Soarele în Scorpion se află în casa carierei și a reputației profesionale. Vrei o mărire sau responsabilități mai interesante? Vrei un proiect entuziasmant, care să te facă să te trezești cu râvnă și pasiune dimineața? Toate aceste inițiative sunt stimulate de contextul astrologic. Pe de altă parte, să știi că ești împins/ă de la spate și să te lăfăi în lumina reflectoarelor.

Pești

Zodia ta are nevoie de stimulare intelectuală! Hrănește-ți mintea cu informații noi, caută un mentor, fă o călătorie care să te îmbogățească cultural și sufletește. Dacă lucrezi în proiecte media, scrii o carte sau ții un podcast, vei avea de asemenea inspirație și noroc cât cuprinde. E o perioadă entuziasmantă pentru tine timpul petrecut de Soare în Scorpion și în a noua ta casă.

Ce bârfesc gurile rele despre tine, în funcție de zodie. Vorbele răutăcioase ale cârcotașilor, dezvăluite de astre